Anda Adam intr-o relatie cu Catalin Tira

Dupa o lunga relatie cu prezentatorul TV, Victor Slav, cantareata Anda Adam a cunoscut pe cineva care o face sa se simta “ca la 20 de ani”. Este vorba de jucatorul echipei Lazio, Catalin Tira.

Catalin este abia trecut de varsta majoratului: are 19 ani si este unul dintre cei doi jucatori romani ai echipei italiene Lazio. El si Anda Adam s-au cunoscut prin intermediul retelei de socializare Facebook, iar relatia lor a inceput sa evolueze.

Recent in presa au aparut tot felul de zvonuri cum ca Anda Adam ar fi fost la Roma si l-ar fi dus pe tanar in cluburi si in baruri, insa acest lucru nu este adevarat, conform spuselor Andei.

Cantareata a fost nemultumita de informatiile publicate in presa, asa ca a apelat la aceasta pentru a anunta ca stie cat de important este ca iubitul ei sa reuseasca in cariera si ca il sustine in acest sens. Mai mult, ea ii roaga pe jurnalisti sa nu mai inventeze povesti despre relatia lor si sa le respecte intimitatea, considerand ca au dreptul sa se bucure de viata lor, fara ca jurnalistii sa ii implice in tot felul de scandaluri.

anda adam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *