Vedete la 20 de ani

Fie ca sunt actori, cantareti, compun melodii sau le imbina pe toate, multi tineri au descoperit reteta succesului, iar acum, la 20 de ani sunt adevarate vedete. Iata 4 vedete care la 20 de ani castiga foarte bine si au succes:

  1. Demi Lovato – canta, compune piese si este actrita. Activa in domeniu inca din anul 2002, la doar 20 de ani reuseste sa le imbine pe toate cu brio. Este admirata de numeroase adolescente, fiind o influenta pentru acestea.
  2. Selena Gomez – fosta iubita a cantaretului de succes Justin Bieber este actrita si cantareata. Are 20 de ani, este una dintre vedetele “produse” de Disney Channel si se poate lauda cu o cariera de succes.
  3. Taylor Lautner – cunoscut in special pentru seria Twilight bazata pe cartile cu acelasi nume scrise de Stephenie Meyer, este unul dintre tinerii actori foarte indragiti de adolescenti. Desi are doar 20 de ani, se poate lauda cu venituri de peste 26 milioane de dolari.
  4. Miley Cyrus – si-a castigat faima in urma rolului din serialul “Hannah Montana” de pe Disney Channel, devenind idolul multor adolescenti. Are 20 de ani, canta, compune melodii si joaca in filme pentru adolescenti.

selena gomez, miley cyrus and demi lovato

stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *