Protejarea capului pe timp de iarna

Vremea rece incepe sa-si intre in drepturi, iar frigul de afara incepe sa aiba un cuvant de spus in tinutele noastre. Este cazul sa ne protejam capul impotriva frigului, atat pentru a nu “capata” diferite raceli sau boli mai urate, cat si pentru a ne pastra parul sanatos si frumos.

Printre accesoriile pentru parul nostru in aceasta iarna se numara:

– Caciulile masculine – se poarta in general culorile neutre sau reci: verde, albastru, maro. Un stil aparte poate fi dat de insertiile aplicate pe caciula sau de cusaturile pe care le are.

– Basca frantuzeasca – fie ca iti alegi una care are cozoroc sau una simpla, se potriveste foarte bine la tinutele casual sau office. Cu influente din moda masculina, si acestea au de obicei nuante de gri, maro sau crem. Pot fi din material simplu sau crosetate. Acestea din urma iti dau un aer mai misterios.

– Caciulile cu blana – perfecte pentru a ne tine de cald si cu un design interesant (de la clasic la indraznet), caciulile cu blana se regasesc si in acest an printre preferintele designerilor.

– Caciulile “amuzante” – fie ca sunt cu urechi, crosetate, cu desene amuzante, snururi, franjuri sau alte idei originale, caciulile “amuzante” sunt numai bune pentru a ne apara de frig si ofera un look copilaresc.

protejarea capului pe timp de iarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *