Accesorii pentru fusta tulle

Idei inspirate de styling

Fusta tulle se poate dovedi a fi una dintre cele mai complicate piese din garderoba ta, motiv pentru care trebuie să ştii cum să o accesorizezi pentru a obţine un outfit cool, în tendinţe.

Poarta fusta tulle în combinaţii clasice sau moderne, în funcţie de stilul vestimentar, alături de cele mai cool piese de sezon.

Iată ce accesorii pentru fusta tulle îţi vor aduce admiraţia celor din jur:

Pentru un efect cât se poate de dramatic optează pentru o fustă tulle lungă. Combin-o cu un top scurt, cu o geacă de piele şi cu o pălărie cu bor larg pentru a adăuga o notă de romantism ţinutei. O geantă de umăr chic, nişte ochelari de soare şi un inel opulent sunt cele mai potrivite accesorii pentru o astfel de ţinută, pentru a obține balanța perfectă între feminitate şi o atitudine puternică.

Pentru o apariţie casual optează pentru fuste tulle midi într-o nuanţă pastelată şi asorteaz-o cu un maieu/tricou cu aplicaţii interesante. Adăugă o pereche de sneakersi, o geantă de umăr cu lanţ şi nişte brăţări suprapuse. Nu uita de ochelarii de soare, indispensabili într-o zi însorită.

De asemenea, pentru ţinutele casual optează pentru accesorii feminine sau masive (dar în număr mic) şi încearcă să eviţi pentru o asemenea ţinută accesoriile rock, brăţările din piele sau cu ţinte. Încălțămintea nu se va reduce doar la pantofii cu toc cui – aceştia sunt ideali pentru ţinutele mai sofisticate. În schimbi, îndreaptă-ţi atenţia către adidaşi, tenişi, balerini sau orice tip de pantofi sport. Nu opta pentru platforme care sunt prea masive pentru o asemenea fustă.

Pentru un stil mai feminin, completează ţinutele cu fusta tulle cu accesorii precum: piese cu aplicaţii florale, bentiţe colorate sau coroniţe cu flori. Agrafele în formă de flori sau cerceii mici sunt cei mai potriviți. Fii însă, foarte atentă să nu ai o ţinută foarte colorată. Dacă fusta are o culoare vibrantă combin-o cu alte piese sau accesorii în culori neutre.

Pentru a crea un echilibru între sexy şi cuminte încearcă să porţi fusta tulle cu o jachetă biker. Împreună cu nişte pantofi cu toc întreaga ţinută va arăta spectaculos. Purtată cu bocanci, poate fi varianta perfectă pentru o seară în oraş. Adaugă câteva accesorii metalice pentru un look la modă.

Fii atentă la modul în care îţi alegi accesoriile pentru fusta tulle. Alege cu gust şi vei obţine o ţinută stilată, de efect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *