Fusta cu crăpătura pe picior

Sexy în toiul toamnei

Fusta cu crăpătura pe picior se află în garderoba femeilor de decenii, însă acum a revenit în trend, mai chic că niciodată. Motivul? Orice femeie îsi poate arăta latura senzuală purtând o asemenea fustă, şi în plus posibilităţile de asortare sunt nelimitate.

Chiar dacă toamna a sosit, nu este un motiv întemeiat să ne ascundem în cele mai groase haine şi să renunţăm la feminitate. Aşadar, alegand fuste cu crăpătura pe picior îţi oferă posibilitatea de a avea un aer misterios, şi vei arăta minunat purtând-o.  Ideal este să optezi pentru o fustă până în dreptul genunchilor sau chiar până în dreptul gleznelor pentru un echilibru de invidiat. O fustă mini cu crăpătura pe picior poate dezvălui mai mult decât îţi doreşti şi poţi cădea în vulgaritate.

Dacă vrei să te afli în contrast cu coloritul superb al toamnei, optează pentru o fustă lungă cu crăpătura pe picior până sus într-o nuanţă de negru intensă. Păstrează ţinuta pe aceeaşi linie cromatică, aşadar adaugă un tricou basic negru şi nişte botine cu talpa joasă negre. Dacă vrei să adaugi totuşi o pată de culoare, o pălărie Fedora şi o geantă de umăr în nuanţe plăcute precum galben muştar sau verde îţi vor înveseli imediat ţinuta. Nu uita de rujul roşu! Profită de o asemenea ţinută şi fă-ţi o şedinţă foto printre frunzele ruginii ale minunatului anotimp. Vei arăta extraordinar!

Dacă vrei o ţinută casual-chic care să îţi permită să cutreieri cât e ziua de lungă străzile oraşului, dar în acelaşi timp să întorci capetele tuturor, alege o fustă lungă cu crăpătura pe picior dintr-un material vaporos. Nuanţele închise arată cel mai bine! Asortează fusta cu un tricou simplu alb, adăugă o jachetă din denim şi nişte sneakersi albi în picioare. Pentru un element glam completează ţinuta cu un colier supradimensionat auriu în stil egiptean.

Fusta cu crăpătura pe picior se poate purta cu succes în absolut toate tipurile de ţinute de la cele sport la cele ultra sofisticate. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul şi materialul potrivit momentului zilei şi evenimentului şi piesele vestimentare care să completeze perfect ansamblul. La nivelul accesorizarii, deoarece fusta este în sine vedeta oricărei ţinute, poţi merge pe varianta accesoriilor minimaliste, cât mai simple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *