Accesorii pentru pantalonii din piele

Scapă de monotonia ținutelor de toamnă

Perechea ideală de pantaloni de piele poate deveni piesa esenţială în jurul căreia să îţi stilizezi majoritatea ţinutelor de sezon. Aceşti pantaloni te pot face să arăţi ca un rockstar, ca o divă sau ca o fashionistă rebelă atunci când sunt purtaţi în combinaţiile potrivite.

Pentru a obţine nişte ţinute corecte trebuie să ştii cum să accesorizezi aceşti pantaloni.

Dacă nu ai ochiul antrenat atunci nu te arunca către ţinute complicate. Înainte de toate, fii sigură că stăpâneşti majoritatea combinaţiilor simple.

Iată ce accesorii pentru pantalonii de piele merg purtate în sezonul de toamnă:

  • Eşarfe – trebuie să ţii cont de cromatica ţinutei. Dacă ai o ţinută monocromatică, completează cu o eşarfă colorată sau cu un imprimeu interesant, însă dacă ţinuta este mai veselă, adaugă o eşarfă de culoare închisă.
  • Ochelari de soare – aceştia merg perfect cu orice ţinută, chiar şi cu una compusă în jurul pantalonilor de piele. Optează pentru ochelari de soare rotunzi pentru accente retro sau pentru o pereche de ochelari tip cat-eye pentru un look sexy.
  • Genţile de umăr de mici dimensiuni – le poţi asorta cu pantalonii de piele atâta pentru ţinutele casual cât şi pentru cele de seară. Cele supradimensionate păstrează-le exclusiv pentru ţinutele de birou, iar rucsacurile pentru un look cu accente urban.
  • Mănuşile de piele pot arăta foarte bine incluse într-un outfit cu pantaloni de piele. Îţi vor da un aer de bad girl.
  • Fulare din lână – dacă îţi doreşti o ţinută pentru zilele răcoroase de toamnă pe care să o încropeşti rapid însă să arate foarte bine în acelaşi timp, combină o pereche de pantaloni de piele cu un pulover oversized din mohair şi adaugă un fular din lână obişnuită.
  • Brăţările în nuanţe metalice vor completa foarte bine ţinutele de seară cu pantaloni de piele. La fel şi colierele supradimensionate şi cerceii de tip candelabru. Însă atunci când vine vorba de bjuteriile statement, fii atentă să le incluzi în ţinute simple, fără prea multe artificii. Bazează-te pe principiul keep it simple!

Concluzia: Pentru ţinutele de zi alege întotdeauna accesorii subtile, simple. Pentru cele de seară poţi îndrăzni mai mult şi merge pe varianta accesoriilor statement. După cum ţi-ai dat seama o pereche de pantaloni de piele poate fi purtată în toate combinaţiile posibile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *