Trendurile verii 2017 – ce s-a mai purtat

Vara anului 2017 a trecut, asa ca am zis sa trecem in revista ultimele trenduri in materie de imbracaminte si incaltaminte.  Daca intr-o vara obisnuita ziceam cate ceva despre o pereche de pantaloni palazzo mai deosebiti combinati cu un tricou larg, vara asta a fost un pic diferita.

Obiectul de incaltaminte care a facut cea mai mare valva pe internet, fiind considerat de foarte multi oameni ceva foarte ciudat, pe care nu l-ar purta niciodata, a fost, bineinteles, pantoful cu blanita. Toti oamenii relative normali au spus ca n-ar purta niciodata asa ceva, ca pur si simplu nu are logica.

Pana a intrat Simona Halep pe fir si si-a luat o astfel de pereche de pantofi cu blanita. Evident ca toti au sarit cu critici si remarci din toate directile, dar cu toate acestea, multi au vazut aceasta aparitie ca ceva “care se poarta”, motiv pentru care au tot inceput sa apara peste tot prin tara astfel de pantofi.

Iar cei care au vandut pantofi au profitat de moment si au adus preturile la un nivel pe care un om mai normal l-ar considera destul de mare, dar pe care foarte multe persoane l-au considerat acceptabil, motiv pentru care au si cumparat destul de multe perechi.

Apoi, pantalonii disco in culori vernil-metalice am vazut ca au fost la moda vara asta, dar si imbracaminte simpla, dar in culori mai aprinse.

Rochiile de vara au fost ca de obicei in top, cu vanzari record pentru multe magazine la astfel de accesorii. A fost, ce-I drept, o vara destul de calduroasa si plina de nunti, cel putin aici prin Romania, asa ca s-au etalat suficiente astfel de rochii.

Palariile mari de paie au devenit un accesoriu preferat al domnisoarelor care vroiau sa iasa la o plimbare prin oras, dar nu vroiau sa fie prea afectate de soarele dogoritor.

Voi ce tip de accesoriu l-ati vazut foarte mult pe strada vara asta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *