Cizme elegante pentru femei

Câteva modele esenţiale pentru ţinute stilate

Îţi mai aminteşti cum era încălţată Julia Roberts în Pretty woman? Cu nişte cizme fenomenale. O adevărată apariţie! Tocmai pentru că ne dorim ca orice femeie să arate incredibil, vă recomandăm câteva modele de cizme elegante pentru femei, ideale pentru acest sezon.

Cizmele cu toc până la gleznă

Alege modele negre sau un nuanţe nude şi poartă-le alături de blugi, rochii, fuste. Aceste cizme au avantajul de a da o notă elegantă oricărei ţinute. Sunt perfecte atât pentru ţinutele de birou, cât şi pentru cele de seară.

Cizmele cu toc până la gleznă sunt ideale dacă eşti mai mică de înălţime pentru că îţi vor alungi silueta.

Cizmele cu toc peste genunchi

Aceste cizme trebuie puse în valoare, aşadar nu le purta cu pantaloni care le acoperă, fuste sau rochii lungi. În schimb, alege pantalonii skinny, colanţii, fustele şi rochiile scurte, chiar şi pantalonii scurţi. Poţi face senzaţie cu o ţinută de seară alegând o rochie neagră cu cizme înalte, peste genunchi. Iar dacă vrei o ţinută sobră, dar elegantă, asociază cizmele lungi cu o rochie în linii drepte.

Dacă eşti mai micuţă de înălţime şi vrei să porţi asemenea cizme, încearcă să optezi neapărat pentru modele cu toc înalt care îţi vor pune în evidenţă silueta.

Cizmele cu toc până la genunchi

Fiind adepta stilului elegant, trebuie să alegi modele de cizme cu toc subţire şi cu vârful ascuţit, care alungesc piciorul. Acestea se pot purta cu rochii scurte, din materiale fluide, cu fuste scurte din piele, cu fuste midi, dar şi cu pantaloni strânşi pe picior şi bluze din mătase. Atenţie, însă, ca nici de data aceasta fustele sau pantalonii să nu acopere cizmele. Pentru seri festive, completeaza ţinuta cu o haină scurtă de blană, accesorizată cu o broşă strălucitoare sau un palton negru lung, cu o croială clasică. Atât de stilat!

Există o mulţime de modele de cizme elegante pe piaţă. Alege ce ţi se potriveşte cel mai bine şi în ce te simţi mai comod. De obicei modelele cu toc înalt au o eleganță aparte, însă nu trebuie să îţi faci griji că nu vei găsi ceva pe gustul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *