Cizme de cauciuc îmblănite

Alege confortul și stilul în același timp!

Pe lângă clasicele cizme de piele sau botine, astăzi venim cu o nouă propunere care îți va revoluționa cu totul garderoba și anume cizmele de cauciuc îmblănite.

Cizmele de cauciuc îmblănite sunt unele dintre cele mai practice invenții pentru sezonul de iarnă din motive ușor de înțeles: cauciucul de bună calitate împiedică excelent apa și umiditatea să pătrundă în cizme, fie că vorbim de zăpadă sau de ploaie. Cu o asemenea pereche vei putea păși chiar și în cele mai mari bălți, fie că o faci din greșeală sau pentru distracție, fără să îți faci griji că te vei uda la picioare.

Chiar dacă la prima vedere ar putea părea că blana și cauciucul nu se potrivesc împreună, aruncă o privire la selecția noastră de astfel de modele și te vei convinge pe loc, iar dacă le vei și proba, te vei îndrăgosti iremediabil de ele. Fiind atât de practice și de utile pe timpul iernii, aceste cizme sunt un must-have al sezonului, iar o fashionistă pe măsura ar trebui să profite de acest trend și să își achiziționeze propria pereche de cizme de cauciuc îmblănite.

Fiind atât de diverse, cizmele de cauciuc îmblănite se găsesc în diferite stiluri. S-ar putea să consideri cauciucul ca pe un material nu foarte aspectuos, iar pentru astfel de persoane sunt disponibile modele care vin în combinație și cu piele sau piele întoarsă. Practic acestea au talpa și baza cizmei din cauciuc, iar în sus pe picior este un material diferit care îi va oferi un look mai casual și mai verastil. Baza și botul sunt punctele cele mai vulnerabile în contact cu umiditatea și îți va fi suficient dacă nu dorești un model în totalitate din cauciuc. În zona de sus în jurul piciorului sunt modele care au aplicate blăniță la fel ca și căptușeala, iar altele sunt simple de sus până jos, păstrând surpriza pentru interior.

Sunt prea multe motive care te îndeamnă să porți cizme de cauciuc îmblănite pentru a nu te alătura și tu acestui trend. Fie că le ai deja în garderobă, fie că urmează să pornești la cumpărături în căutarea perechii potrivite, integrează-le în ținute inedite și stylish pentru iarnă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *