Corsete clepsidră

Orice domnișoară sau doamnă cu stil ar trebui să aibă în garderoba sa cel puțin un corset clepsidră. Iar dacă încă nu ți-ai făcut curajul să porți așa ceva, poate acum este momentul să faci o schimbare în viața ta. Orice femeie după ce împlinește o anumită vârstă se maturizează și își dă seama că are nevoie de niște schimbări, inclusiv stilistice. Mai ales atunci când vorbim de stilul vestimentar, putem adăuga mereu piese noi care să ne caracterizeze caracterul și personalitatea.

Corsetul este celebru de multă vreme iar de câțiva ani a intrat din nou în tendințe. O femeie care poartă corset este admirată de toata lumea deoarece acesta îi scoate senzualitatea și feminitatea în evidență. Dacă nu știi cum să porți aceste corsete clepsidră citește în continuare, deoarece variantele sunt nenumărate.

În ziua de azi nu se mai vorbește despre acele corsete modelatoare care se purtau dedesubt pentru a subția talia.  Corsetul a fost reinventat și se poate purta deasupra unei bluze, cămăși sau tricou. Sau chiar împreună cu o rochie mulată. Efectul este de fiecare dată garantat și anume: o să arăți senzațional.

Avantajele acestor corsete clepsidră sunt multe, dar cel mai important este faptul că îți subliniează talia și îți pun în valoare calitățile trupului. Se mai pot purta cu pulovere largi, cu topuri strâmte sau peste bluze vaporoase de vară.

Pentru că, corsetul este o piesă atât de extravagantă, îți recomandăm să alegi mereu modele sofisticate, din materiale fine decorate cu cristale și pietre. Dar pentru că este o piesă atât de provocatoare și trendy, nu trebuie purtat cu fuste mini. Alternativele potrivite ar fi pantaloni palazzo, pantaloni cu talie înaltă, fustă cloș midi, fustă strâmtă creion sau o fustă maxi de mătase. Iar pentru că este un accesoriu atât de elegant, noi credem că se potrivește numai cu tocuri înalte.

Poate nu ai încă în dulap corsete clepsidră pentru că le-ai considerat prea vulgare, dar dacă știi cum să le porți pot fi un accesoriu elegant și feminin care să îți transforme total orice ținută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *