Rucsac de drumeţie pentru femei

De ce să ţii cont

Dacă eşti o persoană care iubeşte aventurile în natură, atunci este esenţial să ai un rucsac de drumeţie în arsenalul tău.

Deţinerea un rucsac de drumetie care se potrivește perfect corpului tău este esențială pentru a face orice experiență cât se poate de confortabilă și distractivă. Când vine vorba de transportul unei greutăţi de 30l până la 50l în spate, acest aspect contează, mai ales la femei. Astfel încât, cele mai bune rucsacuri de drumeție pentru femei sunt create special pentru a se plia pe contururile feminine, fiind concepute pentru a ajuta femeile să utilizeze unul dintre cele mai puternice atuuri fizice: șoldurile lor. Spre deosebire de bărbaţi, noi, femeile, avem umerii mai înguşti şi şoldurile mai puternice, astfel încât designul unui rucsac pentru femei trebuie să fie realizat ţinându-se cont de aceste aspecte

Un rucsac potrivit pentru femei păstrează greutatea de pe umeri și partea superioară a spatelui, oferind în același timp suficientă susţinere pentru a minimiza disconfortul din jurul taliei. Însă dincolo de potrivire și confort, există alte lucruri de luat în considerare atunci când selectezi rucsacul potrivit pentru tine:

Determinarea volumului de care ai nevoie este de luat în considerare atunci când selectezi rucsacul potrivit pentru călătorie. Este de preferat să ai însoţitor în călătoria ta, deoarece, oricum am pune problema, este greu pentru o femeie să care un rucsac de 75l în care să se afle: cortul, sacul de dormit, oale, mâncare, etc. Fii realistă și fă-ţi o listă, pentru a-ţi alege un rucsac cu volumul potrivit pentru constituţia ta.

Ţine cont de faptul că cel mai confortabil rucsac pentru prietena ta nu ar putea fi potrivit pentru tine.

Una dintre cele mai importante părți ale rucsacului este centura din jurul taliei. Ar trebui să fie suficient de lungă pentru a se potrivi în jurul tău și nu ar trebui să te jeneze.

Îndreaptă-ţi atenţia către un rucsac de drumeţie personalizat nevoilor tale, cu sistem de suspensie AntiGravity, cu ţesătura perforată anti-transpiratie, husa impermeabilă şi eventual un mini-rucsac detaşabil pentru lucrurile esenţiale.

Este deosebit de important ca rucsacul ales să ți se potrivească. Probează mai multe modele și alege-l pe cel confortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *