Cum să accesorizezi rochia de petrecere

Reguli pe care trebuie să le respecte o femeie stilată

Chiar dacă majoritatea femeilor adoră să îşi pregătească ţinuta de pretrecere, de cele mai multe ori cumpăratul rochiei poate reprezenta o adevărată provocare. Şi chiar dacă rochia de petrecere reprezintă în sine o adevărată declaraţie de stil , este nevoie de accesoriile potrivite pentru a-ţi transforma ţinuta într-una cu adevărat spectaculoasă.

Ţi-am pregătit câteva sfaturi referitoare la cum să accesorizezi rochii de petrecere pentru un look cu care să atragi toate privirile.

Accesoriile sunt poate unul dintre detaliile care nu trebuie neglijate niciodată când vine vorba de adoptarea unei ţinute stilate.

De obicei, dacă alegi să porţi o rochie de petrecere simplă, fără alte artificii şi îmbrezături, precum paietele, imprimeurile supradimensionate, poţi opta cu încredere pentru nişte accesorii statement. Aici intră: brăţările masive, colierele supradimensionate, cerceii tip candelabru, sau chiar body-chain-urile în cazul în care optezi pentru un model de rochie cu câteva decupaje. De asemenea pantofii şi geanta pe care o vei purta sunt foarte importante. Chiar dacă porţi pantofi în aceeaşi nuanţă cu rochia, poţi alege o geantă plic intr–o nuanţă diferită. Nu mai este de mult o regulă asortarea pantofilor cu geanta.

Dacă, dimpotrivă, rochia pe care o vei purta prezintă paiete, imprimeuri, este prea scurtă sau decoltată trebuie să alegi accesorii finuţe, simple, care să echilibreze ţinuta. Spre exemplu, poţi alege un lănţişor finuţ, un inel supradimensionat sau o pereche de cercei tip stud/buton din aur sau argint. Pantofii şi geanta trebuie să fie şi ei cât mai simpli, de preferat în nuanţe nude. Nude-ul se potriveşte de perfecţie absolut oricărei ţinute, indiferent cât de simplă sau încărcată este.

Pentru că este vară, poţi alege să porţi o rochie într-o  nuanţă metalică de argintiu, auriu sau rose-gold, sau poţi merge pe pasteluri, în vogă în acest sezon.

O regulă cu care nu vei da niciodată greş: mergi pe accesorii simple, finuţe, din materiale de calitate şi vei putea accesoriza cu succes orice tip de ţinută.

Asigură-te că optezi pentru cele mai rafinate piese, care vor transmite despre tine că eşti o femeie stilată. Important este să ţii cont de stilul personal şi să nu încerci să adopţi ţinute care nu ţi se potrivesc – atitudinea este cheia unui look cu care vei atrage toate privirile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *