Fuste cloș din blugi

Poartă o ținută cu atitudine

De la cei mai obișnuiți jeanși până la cele mai spectaculoase rochii din blugi, acest material a ajuns să fie folosit în toate piesele vestimentare, fie individual, fie în diferite combinații alături de alte țesături.

O fustă cloș din blugi mini este urmașa fustei clasice mini de blugi. Pentru a obține mai mult volum, croiul acesteia a fost modificat și în felul acesta s-au diversificat modelele din denim. O astfel de fustă oferă o feminitate și un aer aparte tocmai prin material și ținuta pe care le are. Spre deosebire de jeanșii clasici, pentru o fustă cloș este nevoie de o țesătură mult mai maleabilă și mai flexibilă pentru a obține efectul de cloș dorit.

Pentru acest tip de fustă se pretează un material moale, care pică într-un mod armonios pe lângă coapse și de-alungul picioarelor. În ceea ce privește culoarea, se găsesc fuste clos din blugi de la alb până la negru, cea mai comună fiind, evident, albastru.

Cu o fustă cloș din blugi poți alcătui ținute de la cele mai feminine și atrăgătoare, la cele inspirate din moda străzii. Dacă dorești să alegi calea de mijloc, poți alcătui cu ușurință un look casual dintr-o fustă de blugi și o bluză simplă. Poți cauta piese cu mici detalii care vor face diferența cum ar fii o fustă cu nasturi metalici sau un top cu un imprimeu în dungi sau floral.

Ca și încălțăminte, poți alege fie o pereche de sandale cu platformă sau niște balerini, ambele perechi fiind la fel de comode. De asemenea, o variantă foarte stylish este reprezentată de o pereche de saboți din piele cu toc gros, care sunt foarte în trend și comozi.

Dacă îți dorești să experimentezi și mai mult această zonă a denimului, îți recomandăm să alegi o ținută cu piese doar din blugi. O fustă cloș cu talie înaltă se potrivește de minune cu un top scurt care lasă puțină piele la vedere. Cele două piese pot fi din același material sau poți asorta elemente în culori și texturi diferite.

Materialul de blugi va rămâne un clasic al tuturor timpurilor, iar cu cât vei alcătui ținute cu elemente din acest material, cu atât vei da dovadă de mai multă clasă și stil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *