Cum să alegi culoarea potrivită pentru fusta creion

Adu un strop de culoare în garderoba ta!

Fusta creion este de foarte multă vreme favorita tuturor femeilor. Nici nu ne mirăm de ce, din moment ce această piesă vestimentară se potriveşte aproape tuturor stilurilor vestimentare, fiind un adevărat trend al anului 2017.

Este genul de fustă extrem de sexy, care desenează linia corpului, de la talie la genunchi. Chiar dacă iniţial aceasta era purtată mai ales în mediul office, în ultima vreme vedem fusta creion integrată în majoritatea stilurilor de la cel sport la cel mai softisticat.

Iată cum să alegi culoarea potrivită pentru fusta creion, astfel încât aceasta să îţi pună în valoare frumuseţea.

Fusta creion neagră merge cu absolut orice! Poartă un model de fustă cu talie înaltă împreună cu o bluză pe care să o aranjezi în interior. Pentru a scoate în evidenţă fusta, alege culori contrastante pentru partea de sus a corpului. Negrul se potriveşte perfect oricărui stil vestimentar!

La fel ca negrul, o fustă creion în nuanţe neutre îţi va da un aer elegant, stilat. Este nuanţa ideală pentru ţinutele de birou sau pentru ţinutele se seara. Se poate asorta cu negru, nuanţe pastelate, sau poţi merge pe un look all nude. Albul este nuanţa care, asemenea bejului şi negrului, emană un aer sofisticat, potrivit ţinutelor rafinate.

Stilului mai tineresc sau youth aşa cum mai este cunoscut i se potrivesc majoritatea culorilor aprinse. Poţi opta pentru o fustă creion în culoare roşie, galbenă, albastru deschis, verde, fucsia. Mai poţi alege, de asemenea, un model de fustă creion cu paiete într-o culoare vibrantă. Vei atrage toate privirile, însă ai grijă să păstrezi restul outfituui pe o linie simplă, minimalistă.  Posibilităţile sunt nenumărate!

O fustă creion într-o nuanţă metalică precum argintiul sau auriul este ideală pentru ţinutele pretenţioase. Se poate purta la o petrecere de tip cocktail, precum şi la o ieşire în club cu prietenii.

Tot ce trebuie să ştii este că nuanţa fustei creion trebuie aleasă şi în funcţie de stilul personal şi de nuanţa tenului tău. Alege nuanţa potrivită momentului zilei sau evenimentului la care participi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *