Fusta petrecută de plajă

Fusta care îți lasă pielea să respire

În zilele călduroase de vară, tot ce îți dorești este să ajungi cât mai repede fie la mare, fie la piscină. Dar chiar și acolo și pe drumul până acolo îți dorești să fii îmbrăcată cu stil, dar în același timp lejer și confortabil.

Vara, materialele vaporoase din țesături naturale care îți lasă pielea să respire ar trebui să nu lipsească din garderoba niciunei femei. O fusta petrecuta dintr-un material de tipul inului nu doar că este în trend, dar îți oferă avantajul că pielea ta nu va resimți căldura la fel ca într-o țesătură sintetică. În mare vogă sezonul acesta sunt asorteurile dintre o fustă și un top din același material și aceeași culoare așa că poți alege să le porți fie împreună, fie în alte combinații. Sistemul de închidere al acestor fuste petrecute de plajă constă, de cele mai multe ori, într-o panglică pe care o poți lega în furul fustei, sau îi poți face un simplu nod și o lași să pice pe lângă picior.

Un alt model de fustă petrecută de plajă este unul foarte reprezentativ pentru sezonul verii: scurt în față și mai lung în partea din spate. Dacă la acest model se mai adaugă și un volănaș vaporos de-alungul tivului sau un print vesel în culori deschise, rezultatul va fii unul care te va face să întorci toate privirile pe plajă. Fiind o fustă care se poartă peste costumul de baie, nu ar fii o problemă ca partea din față să fie foarte scurtă. Un astfel de model are avantajul că este foarte ușor de îmbrăcat, respectiv dezbrăcat și poate fii purtat ca atare fără un top, ci doar cu sutienul costumului de baie.

Dacă ți-ai planificat o zi la piscină cu fetele, dar înainte de aceasta mai ai de rezolvat anumite probleme, poți integra o fustă petrecută de plajă și într-o ținută casual de zi. O poți purta fie cu platforme înalte, fie cu sandale joase, în funcție de preferințe, iar o geantă de mari dimensiuni, chiar și de plajă, se va potrivi perfect cu restul outfitului și îți va permite să iei lucrurile necesare pentru plajă.

Fie că alegi să o porți direct la plajă, sau să o integrezi într-o ținută de zi, fusta petrecută de plajă este alegerea perfectă pentru zilele călduroase de vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *