Cum să alegi un tricou rugby

Cel mai simplu răspuns la o astfel de întrebare este să alegi pe baza stilului personal și nu în ultimul rând a dimensiunilor. Citește în continuare pentru a afla ce ți se potrivește și cum să alegi un tricou rugby.

Atunci când alegi să achiziționezi o piesă vestimentară trebuie să te gândești unde anume o vei purta și cu ce o poți asorta. Același lucru se aplică și în cazul tricourilor rugby care sunt un stil inspirat din echipamentul pe care jucătorii îl poartă în cadrul sportului cu același nume. Dacă ești la rândul tău un împătimit al acestui sport sau doar un amator, nici nu se putea ivi o ocazie mai potrivită pentru a purta o asemenea piesă. Sunt disponibile atât modele cu mânecă lungă cât și cu mânecă scurtă pe care le poți alterna în funcție de sezon.

Un alt criteriu de care trebuie să ții cont când te gândești cum să alegi un tricou rugby sunt măsurile personale. Prin natura lor, tricourile rugby nu au o croială foarte strâmtă, ci mai degrabă una lejeră care îți permite să te miști în voie și să te simți confortabil. Dacă ești adepta modei străzii, poți purta un tricou sport rugby oversized pe post de rochie, cu mânecile rulate și cu o curea în talie sau poți adăuga o pereche de pantaloni pe dedesubt dacă nu ești atât de curajoasă și de îndrăzneață.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este calitatea materialului. Un tricou de rugby veritabil este confecționat dintr-un material de calitate, de obicei bumbacul. Acesta îți va da garanția că poți investi într-o astfel de piesă care nu se va lărgi sau decolora odată cu trecerea timpului, motiv pentru care te încurajăm să investești într-o piesă cu adevărat calitativă. Tot legat de calitate, aruncă o privire și la felul cum sunt executate cusăturile, respectiv la modul de îmbinare al acestora.

Cum să alegi un tricou rugby nu ar trebui să fie o provocare pentru nimeni, bazat pe sfaturile de mai sus. O atenție sporită la măsuri, cusături și materiale este siguranța că ai ales o piesă de calitate, bine realizată, care te va ține sezoane la rând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *