Cum să porţi rochia A-line

Sfaturi de stil pentru un look de vară feminine

Rochia A-line reprezintă favorita majorităţii reprezentantelor sexului frumos pe timpul verii.

Vă întrebaţi de ce? Pentru că acest tip de rochie marchează frumos talia, este comodă, şi arăta foarte bine atât cu încălţăminte joasă cât şi cu pantofi cu toc. Nu este de mirare că rochia A-line era favorită printre divele anilor ’60! Reprezintă piesa vestimentară ideală prin care poţi să îţi arăţi latura feminină.

Este clar că rochia în A-line poate pune în valoare orice siluetă, însă este preferată mai ales de femeile cu silueta în formă de triunghi inversat, deoarece poate armoniza lăţimea unerilor prin volumul fustei şi de femeile cu silueta în formă de pară, deoarece acest tip de rochie poate ascunde şoldurile prea late.

Aşadar, în funcţie de materialul din care este confecţionată, te poţi juca liber cu acest tip de rochie, integrând-o atât în ţinute casual cât şi în ţinute cu elegante.

Ai nevoie de nişte idei inedite despre cum să porţi rochia a-line pe timpul verii? Ţi le dăm noi!

Pentru o ţinută de zi alege o rochie A-line într-o nuanţă vibrantă, potrivită sezonului estival. Ce spui de galben? Însă ţine cont de faptul că galbenul este o culoare puternică şi că trebuie combinată cu alte accesorii sau articole vestimentare care îi reduc luminozitatea şi îi neutralizează tonul. Prin urmare, combină rochia în A-line cu accesorii nude sau în nuanţa cafelei – opţiunile perfecte pentru a contracara look-ul şi a fi la modă.

Pentru seară sau pentru o întâlnire, poţi opta pentru o rochie A-line midi, într-o nuanţă albă sau chiar ivory. Asortează rochia la o pereche de sandale minimaliste în aceeaşi nuanţă şi adăugă un clutch sau o geantă de umăr într-o culoare puternică pentru a da puţină viaţă întregului outfit.

Este foarte important să ţii cont de faptul că atunci când porţi o rochie de tip A-line este de preferat să îţi porţi părul prins. Acest truc nu doar îţi va oferi un aspect mai ingrijit, dar în plus se va atrage atenţia mai mult asupra taliei tale.

Trebuie neapărat să ai o rochie tip A-line în garderobă. Cu ajutorul ei îţi poţi crea un look sofisticat, romantic, îndrăzneţ – oricum doreşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *