Blugii elastici rupți

Cei mai confortabili jeanși din garderobă

Unul dintre cele mai în vogă trenduri de anul acesta sunt blugii rupți. De la modelul  ușor uzat și rupt care a început această ascensiune a mai fost un singur pas până la blugul cu niște rupturi foarte îndrăznețe.

Cel mai confrotabil model de blug rupt este de departe cel elastic. Acesta conferă avantajul că se mulează exact pe forma corpului, oferindu-i acestuia toată mobilitatea, în ciuda rupturilor care ar putea creea iluzia de rigiditate. Fiind un blug elastic, modalitățile de stilizare și integrare într-o ținută sunt nenumărate. Cel mai important este ca în orice ținută să se vada amprenta personală asupra stilului și siguranța de sine pe care aceasta o conferă.

O primă variantă de stilizare a unei perechi de blugi elastici rupți pentru un look de stradă (street-style) este împreună cu un hanorac și o pereche de sneakerși. Cu cât modelul blugilor este mai rupt și lasă mai multă piele la vedere, cu atât este mai indicat ca restul elementelor să fie cât mai simple pentru a păstra un echilibru între piese.

Pentru un look casual și feminin poți combina o pereche de blugi rupti cu un top cu volume și dimensiune, de preferat într-o singură culoare și cu o pereche de pantofi cu toc mai mic sau mai mare, în funcție de preferințe și de eveniment. Poți alege o pereche de blugi chiar cu un aspect spălăcit, atâta timp cât păstrezi restul elementelor simple. Pentru o adăuga o tușă personală, asortează o geantă potrivită.

O altă opțiune petru a stiliza o pereche de astfel de blugi și pentru a obține un look casual-chic este împreună cu top simplu și cu o jachetă. Dacă își dorești un efect deosebit poți adauga o pereche de pantofi cu toc cu barete pe gleznă. Tocul pantofilor va adăuga câțiva centimetri staturii tale, iar dacă blugii sunt mai scurți pe gleznă, acest lucru va accentua iluzia de picioare lungi.

Dacă încă nu deți o pereche de blugi elastici rupți, acesta ar fii momentul potrivit să achiziționezi una. Bazat pe sfaturile de mai sus este imposibil să nu obții o ținută completă și corectă care va gravita în jurul acestui element atât de versatil și de în trend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *