Fusta mini de bumbac

O piesă vestimentară poate foarte ușor să urce în topul preferințelor unei femei, atâta timp cât îndeplinește anumite criterii care, bineînțeles, variază de la persoană la persoană. Dar dintre toate acestea unul este constant în orice listă: calitatea și implicit comoditatea materialului pe piele!

Fusta mini din bumbac poate fii purtată de la începutul primăverii până la ultimele zile însorite de toamnă, deoarece, de obicei fustele din bumbac nu sunt tocmai cele mai groase piese din garderobă.

Poți fenta totuși o zi mai răcoroasă dacă alegi să o porți cu un top cu mânecă lungă, iar pe dedesubt adaugi o pereche de ciorapi mai groși pentru un plus de stil și confort în același timp. Poți compune o ținută foarte feminină și simplă din doar câteva elemente: o fustă de bumbac, o bluză și o pereche de încălțări lejere.

Dacă simți nevoia poți adăuga și accesorii potrivite care să personalizeze și mai mult ținuta. Dacă alegi să porți piese cu imprimeu, poți duce ținuta într-o zonă marinărească, sau chiar una boho chic.

O fustă mini de bumbac poate părea banală la prima vedere, dar dacă alegi un model cu un imprimeu vesel și deosebit, întreaga ținută va fii una animată și plină de viață. Pe timpul verii poți alege culori electrice și solare pe care să le asortezi cu topuri deschise la culoare sau chiar contrastante. Foarte populare sunt acum printurile de inspirație tribală sau cele florale pe care le poți purta foarte ușor alături de un top într-o singură culoare.

Din lista noastră de modele preferate nu putea lipsi fusta mini cloș din bumbac. Bumbacul este un material foarte ușor iar un croi sub forma de cloș va da iluzia că fusta aceea abia îți atinge corpul și o face foarte ușoară și plăcută de purtat. O fustă mini, de cele mai multe ori cere o pereche de pantofi cu toc sau platformă, dar nici balerinii sau chiar încălțămintea sport nu trebuie scoasă din calcul. Asortează încălțămintea favorită în funcție de tipul outfitului.

Fusta mini de bumbac trebuie să fie o piesă esențială în orice garderobă care se respectă datorită lejerității de care dă dovadă și a materialului care îți lasă pielea să respire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *