Rochii de iarnă elegante

Fii elegantă chiar și în sezonul rece

O rochie elegantă poate fii purtată atât în sezonul cald cât și în sezonul rece. Singurele lucruri care fac diferența sunt materialul și accesoriile pe care le porți adăuga unei asemenea ținute.

De obicei, iarna, evenimentele la care trebuie să porți o rochie elegantă sunt găzduite în interior, așa că nu va trebui să îți faci griji în privința temperaturii. Dar acest lucru nu înseamnă că poți purta orice rochie din orice tip de material. Sunt câteva reguli simple de urmat atunci când îți alegi o rochie elegantă de purtat în sezonul rece. Spre exemplu, alege materiale de o eleganță aparte, cum ar fii dantela sau catifeaua. Pe sub dantelă va trebui neapărat să adaugi o căptușeală, din motive evidente, fapt ce îți va adăuga un plus de confort, chiar și din punct de vedere termic. Un alt material excelent de purtat iarna este catifeaua. Sunt deja destul de consacrate acele ținute prețioase pentru Crăciun sau pe care le poți purta la trecerea dintre ani. O rochie din catifea vișinie este rochia perfectă pentru iarnă!

Dacă îți dorești o rochie mai sofisticată și pretențioasă, poți obține acest efect prin combinarea mai multor materiale și texturi. Spre exemplu, o rochie dintr-un corset din broderie aplicată manual și o fustă amplă din tulle, te va face să ieși în evidență și să ai o apariție extraordinară. La o astfel de rochie, accesorizarea ar trebui să fie destul de simplă pentru că nu îți dorești să transformi o ținută finuță și elegantă într-una foarte încărcată și urâtă.

O altă regulă foarte importată pe care trebuie să o respecți atunci când ești în căutare de rochii de iarna elegante este să ții cont de culori. Dacă până acum am discutat despre materiale și texturi, acestea nu sunt singurele aspecte importante în compoziția unei rochii. Pentru sezonul rece, sunt indicate și recomandate culorile reci și nuanțele tari. Bleumarin, mov închis, vișiniu, negru sau chiar culorile metalice sunt cele mai potrivite pentru o rochie elegantă de iarnă.

Paiete, broderii, tulle sau catifea, toate acestea reprezintă cele mai bune țesături de purtat iarna. Îți recomandăm să profiți din plin de opțiunile pe care le ai la dispoziție și să alcătuiești ținuta perfectă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *