Fuste tricotate cu andrele

Fustele tricotate cu andrelele pot fi undele dintre cele mai unice și deosebite piese pe care le ai în garderobă. Fiind realizată manual, o astfel de piesă este cu adevărat o fustă statement în garderoba ta în care se merită să investești, fiind în trend în fiecare an.

Vremea rece și sezonul ploios nu trebuie să te împiedice de la a purta elemente feminine precum fustele. Secretul este să alegi materiale și țesături care să fie în ton cu anotimpul și să îți țină de cald. O fustă tricotată cu andrelele cu siguranță este o piesă pe care nu o vei vedea purtată foarte des, ceea ce o face să fie un mare plus pentru tine! Toate femeile își doresc să poarte haine unice, pe care nu le mai are nimeni. Avantajul la o fustă tricotată este că cel mai probabil vei avea un model unic.

Dacă nu îți dorești să fii în ton cu vremea mohorâta de afară și vrei o ținută veselă și colorată, alege o fustă tricotată lungă care îți va ține de cald în același timp. Un model floral și viu colorat va înviora și cea mai înnorată zi și te va face să fii cu adevărat în centrul atenției. Pentru un eveniment deosebit, poți purta o întreagă ținută din piese tricotate, atât fusta cât și bluza. O pereche de botine într-o nuanță deschisă va echilibra întreg outfitul colorat și te va face să arăți de parcă ai depus foarte mult efort pentru a obține un look atât de sofisticat.

Un model de fustă tricotată mai deosebit este cel asimetric. Un colț mai lung decât celălalt sau partea din față mai lungă decât cea din spate sunt elemente care adaugă un plus de stil ținutei tale. Alege o rochie asimetrică albă pe care să o integrezi într-un outfit perfect de iarnă. Te poți juca de asemenea cu texturile și să porți o haină de blană peste o cămașă dintr-o țesătură prețioasă. Un astfel de look va emana mult stil și eleganță!

Dintre modelele de fuste tricotate cu andrele pe care ți le-am propus cu siguranță vei găsi unul care ți se potrivește și în jurul căruia poți construi o ținută excepțională!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *