Rochia maxi de vară

Rochia maxi reprezintă unul dintre acele trenduri care par să nu se demodeze niciodată. Este una dintre piesele vestimentare care flatează orice femeie, indiferent de siluetă şi care poate fi adaptată oricărei ocazii. În plus, rochia maxi este un simbol al feminităţii absolute, al nobilimii şi al graţiei.

Rochii maxi până la jumătatea gambei sau până în pământ, asimetrice, cu volane, cu croi în A sau în clos, în orice culoare sau imprimeu – vara aceasta vine cu posibilităţi vestimentare infinite.

Dacă vara aceasta vrei să afişezi un look boem, relaxat atunci cu siguranţă rochia maxi de vară este ideală.

Te întrebi cum să porţi o rochie maxi de vară? Iată câteva sugestii propuse de noi. Una sigur va fi pe plăcut tău!

  1. Poartă rochia maxi pentru un look boho-chic. Croiul maxi a fost interpretat pentru ţinutele casual iar imprimeurile florale, culorile îndrăzneţe şi texturile lejere reprezintă ingredientele principale ale stilului boho în vestimentaţia cotidiană. Poarta rochia maxi cu genţi colorate, veste din denim, cizme până la glezne din piele întoarsă, sau pentru zilelele mai reci de vară alege o pereche de bocanci tip western.
  2.  Rochia maxi în culori îndrăzneţe este ideală pentru sezonul estival. Lejeră, chic, aceasta nu doar îţi va scoate în evidenţă bronzul dar are proprietatea de a demonstra curajul şi ambiţia purtătoarei.
  3. Rochia maxi albă ne aminteşte de rochia de mireasă tocmai de aceea trebuie să ai grijă la accesorii. Florile în păr ar fi prea de tot, aşa că alage să porţi părul lăsat liber şi adăugă ţinutei o pereche de sandale romane în tonuri de maro sau bej şi nişte brăţări din piele în aceeaşi nuanţă. Vei avea un look deosebit!
  4. Rochia maxi în tonuri pământii are un aer deosebit de sexy şi misterios, aşa că nu trebuie neapărat să o laşi deoparte vara. Poart-o în zilele mai reci, sau păstreaz-o pentru ocazii mai speciale.

Încă nu eşti convinsă că rochia maxi casual ţi se potriveşte? Gândeşte-te la avantajele acestei piese chic: nu trebuie să depui efort deloc pentru un styling reuşit. O pălărie, o pereche de slippers şi nişte brăţări suprapuse sunt toate accesoriile de care ai nevoie pentru un look reuşit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *