Geanta office pentru femei

Un accesoriu esenţial pentru femeile de afaceri şi nu numai

Fiecare femeie are nevoie în dulapul său de o geantă office. Poate fi un pic dificil să alegi această piesă, având în vedere că o vei purta numai într-un mediu profesional. În orice caz, o geanta office bine aleasă poate reprezenta o investiție fabuloasă, care trece testul timpului.

Să vedem ce este geanta office pentru femei şi cum să faci cea mai bună alegere:

  1. Alege pielea

Chiar dacă poate fi un pic cam scumpă, o geantă office din piele poate fi cea mai bună opțiune. Acesta va dura mult mai mult decât o piesă de sezon și îţi va oferi un aspect elegant, sofisticat. Alege o geantă din piele elegantă, fără ciucuri sau logo-uri mari – vei merge la sigur. Cu siguranţă va completa perfect orice ţinută.

  1. Dimensiunea și structura

O geantă office medie este cea mai bună opțiune. Aceasta ar trebui să fie suficient de spaţioasă pentru a îţi căra lucrurile esenţiale fără a fi foarte grea. În afară de dimensiune, geanta trebuie să fie structurată, De regulă, gentile nestructurate sunt excelente pentru weekend.

  1. Organizarea

O geantă de birou excelentă trebuie să fie bine organizată. Vei avea nevoie de o geantă cu cel puțin un buzunar exterior pentru telefon și chei. De asemenea, mai multe buzunare interioare sunt necesare pentru a păstra elemente cum ar fi pixuri, cărți de vizită etc.

  1. Culoarea

Alege culoarea în funcție de mediul de lucru. Ai posibilitatea să alegi nuanțe neutre sau culori nude, în cazul în care codul vestimentar este unul strict. În schimb, pentru zilele mai lejere, precum casual Fridays, poţi opta pentru o geantă de birou din piele colorată.

Concluzia: De obicei, la locul de muncă sunt ideale gentile office, simple. Optează pentru o geantă de calitate (din piele), pentru că o vei putea purta de mai multe ori. De asemenea, este recomandat ca geanta să aibă mai multe compartimente, şi cel puţin unul cu o securitate sporită. Evită imprimeurile, ţintele şi culorile foarte puternice.

Acum că ştii de ce aspecte să ţii cont când îţi alegi geanta pentru birou, este imposibil să nu faci o alegere bună. Spor la cumpărături!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *