Genţi de piele casual

Alegerea perfectă pentru orice femeie stilată

Eşti adepta genţilor casual?

Atunci o geanta de piele poate fi alegerea perfectă dacă îţi doreşti să ai în garderobă doar accesorii de calitate şi foarte chic. Pentru a fii sigură de alegerea făcută, noi îţi recomandăm să optezi pentru genţi de piele casual negre, gri, sau în nuanţe nude. De ce? Pentru că acestea se vor potrivi cel mai bine hainelor pe care le ai deja în garderobă.

În plus, o geantă neagra arată bine cu absolut orice, şi poate să dea o notă sofisticată oricărei ţinute.

Poţi purta o geantă de piele casual cu piese precum: blugi, tricouri simple, cămăşi în carouri, jachete din piele, fuste mini din denim, blazere simple, pantaloni conici, rochii din dantelă, rochii simple de vară. Posibilităţile sunt nenumărate.

În ultima perioadă, am observat o mulțime de bloggeri care îşi armonizează ţinutele cu ajutorul genţilor de piele casual. Cele structurate sunt preferate, iar cele roşii în cazul în care stilul preferat este unul a la Victoria Beckam (cu accent pe negru).

De asemenea, pot arăta foarte bine şi genţile de piele casual în nuanţe contrastante. Şi acestea, însă, trebuie purtate cu ţinute monocrome sau în nuanţe neutre. Doar în acest fel vei de dovadă de bun gust.

Fii foarte atentă la felul în care asortezi geanta cu ţinuta:

  • O rochie cu imprimeuri florale mici în culori pastelate nu se va potrivi cu o geantă de piele casual neagră
  • O salopetă din dantelă nu se va potrivi cu această geantă

În funcţie de lucrurile pe care le porţi de obicei cu tine, alege dimensiunea potrivită. Noi am opta pentru o dimensiune medie, mai ales că geanta de piele reprezintă o adevărată investiţie şi vrem să o purtăm cât mai mult timp. O geantă prea mică poate fii în multe situaţii inutile, în timp ce o geantă prea mare poate fii incomodă.

O geantă de piele este versatilă şi se potriveşte de minune cu aproape toate celelalte texturi. Optează pentru o piele mai moale pentru ţinutele de vară şi o geantă structurata pentru ţinutele de iarnă.

Te-am convins că geanta de piele este cel mai chic şi versatil accesoriu din garderoba feminină?

Spor la cumpărături!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *