Genţi de umăr cu franjuri

În fruntea trendurilor din acest an s-au aflat şi genţile de umăr cu franjuri. Aspectul boem, romantic, le face să fie perfecte pentru femeile care preferă ţinutele care ies în evidenţă.

Unul dintre cei mai cunoscuţi designeri, care îmbrăţişează acest trend este Giorgio Armani – ştim că îţi place! Genţile cu franjuri sunt pretutindeni în colecţiile lui, încât nu ne mirăm că toate bloggeritele celebre au început să adauge în garderoba lor un asemenea accesoriu atât de cool.

Fiind un element statement, este clar că nu mai ai nevoie de alte artificii de styling pentru ca ţinuta ta să aibă personalitate.

Chiar dacă genţile de umăr cu franjuri sunt potrivite atât pentru zi cât şi pentru seara, acestea vor reuşi să atragă toate privirile, dacă alegi să le porţi la ţinute rafinate. Închipuie-ţi următoarea ţinută: o rochie de cocktail preţioasă, într-o nuanţă intensă de negru, asortată cu nişte sandale albastre în stil minimalist şi cu o geantă de umăr argintie cu franjuri. Superb, nu-i aşa?

Acceasi geantă o poţi include chiar şi i ntr-o ţinuta de zi, alături de nişte blugi rupţi tip boyfriend şi un bodysuit negru. Nu trebuie să lipsească din acest tablou sandalele în stil minimalist sau o pereche de bocanci din piele cu influenţe punk. De asemenea, pălăria Fedora trebuie să fie nelipsită.

Dacă stilul tău este unul mai cuminte, atunci optează pentru genti de umar cu franjuri în nuanţe neutre. În acest fel o poţi purta cu cât mai multe articole din garderoba. Dacă stilul tău este, dimpotrivă, mai nonconformist, poartă nuanţe puternice, complementare sau optează chiar pentru o geantă de umăr cu franjuri multicoloră.

În funcţie de preferinţe, poţi alege ce material doreşti, însă ţine cont de faptul că acesta trebuie să fie în armonie cu hainele pe care le ai în garderobă. De exemplu, nu este recomandat să asortezi o geantă de umăr cu franjuri din catifea la o rochie din acelaşi material.

Şi nu în ultimul rând, nu te teme de faptul că aceasta geantă este greu de asortat. Dimpotrivă, este foarte versatilî şi cu puţină inspiraţie absolut oricine o poate include în ţinutele sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *