Cizme inalte cu toc

Cizmele înalte cu toc fac parte din cele mai cool tendinţe ale acestui sezon. Acestea par a fi destul de dificil de introdus într-o ţinută, motiv pentru care multe femei le evită. Însă dacă vrei să ieşi din anonimat şi să obţii nişte ţinute feminine şi sexy este cazul să adaugi şi aceste piese în garderoba ta.

Cizmele înalte cu toc reprezintă o adevărată provocare, deoarece atenţia va cădea asupra picioarelor și trebuie să ştii cum să profiţi din plin de aest lucru.

Ţine cont de faptul că modelele înalte, peste genunchi, vor da senzaţia de picioare mai scurte şi vei părea mai scundă decât eşti în realitate. Tocmai de aceea aceste modele avantajează mai ales femeile înalte. Acest efect, poate fi însă combătut, dacă optezi pentru nişte cizme inalte cu toc înalt şi subţire gen stiletto. Caută modele care se mulează pe picior din materiale precum pielea întoarsă sau materiale textile. Astfel, gambele tale vor părea mai subțiri, vor fi mai bine conturate. Evident, o culoare închisă va avantaja orice siluetă. Mai poţi, de asemenea, opta pentru nişte cizme înalte cu toc în nuanţe nude pentru ţinute de efect.

Alte culori potrivite: gri, maro, cognac, negru. Ia în considerare şi hainele pe care le ai deja în garderobă pentru a putea face cât mai multe combinaţii. Şi pentru că moda asortării hainelor cu încălţămintea a trecut de ceva vreme, poţi evita acest lucru.

Pentru că cizmele vor fi piesa de rezistenţă a ţinutei tale, iar toate privirile vor fi aţintite asupra lor, asigură-te că alegi o pereche de cizme rezistente, de calitate, care să se muleze frumos pe picior şi să nu facă prea multe cute inestetice sau să se lase. În plus, vei avea garanţia că le vei putea purta mult timp de acum înainte.

Cel mai bine o pereche de cizme înalte cu toc se potrivește cu un pulover supradimensionat sau rochii tip pulover. În cazul în care alegi puloverul supradimesionat, adaugă o curea în talie pentru a-ţi contrua frumos formele. Aceasta este combinaţia noastră preferată de toamnă. Alege culori calde pentru rochie sau pulover pentru a te asorta cu vremea de afară.

Care este modalitatea ta favorită de a purta cizmele înalte cu toc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *