Paltoane de iarna cu gluga

Fiecare persoana se gandeste la diferite atunci cand vorbeste despre iarna. Unele persoane se gandesc la sarbatori, iar altele doar la temperaturile scazute. Indiferent insa ce amintiri aveti despre iarna, este evident ca veti avea nevoie de un palton. Din fericire, toti creatorii de moda si retailerii va pun la dispozitie o multime de optiuni. Cand alegeti un palton de iarna trebuie sa aveti in vedere atat aspecte estetice, cat si aspecte practice. Probabil ca cea mai buna alegere o reprezinta paltoanele cu gluga.

De ce sunt paltoanele cu gluga cea mai buna alegere pentru zilele friguroase de iarna?

Ei bine, corpul elimina caldura mai ales prin partea superioara si tocmai de aceea este bine sa aveti capul acoperit. Caciulile va pot insa strica coafura. Pentru a evita insa acest aspect neplacut, cel mai simplu este sa alegeti un palton cu gluga. Veti vedea ca exista o multime de optiuni. Gluga cu blana este foarte populara, deoarece va poate feri de frigul de afara si cu siguranta ca va va ajuta sa aveti si o tinuta trendy. Puteti alege fie un palton cu blana naturala, fie unul cu blana artificiala, deoarece ambele va vor tine de cald.

Exista si paltoane de iarna cu gluga simpla. Unele va ofera si posibilitatea de a detasa gluga. In acest fel, veti putea purta paltonul si in zilele in care nu este foarte frig. La fel de trendy sunt si paltoanele care au o gluga ce poate fi usor transformata intr-un guler larg.

Paltoanele din lana sunt bineinteles cele mai calduroase. Asta nu inseamna ca ele trebuie sa fie confectionate doar din lana. Multe femei aleg sa achizitioneze paltoane negre, deoarece pot fi usor asortate. Nu trebuie sa cadeti insa in aceasta capcana. Mai ales daca alegeti un palton ce are o gluga cu blana, puteti sa alegeti o combinatie de culori. Daca plecati intr-o calatorie, sau conduceti in fiecare zi si mai ales in cazul in care circulati cu mijloacele de transport in comun, este de preferat sa evitati un palton alb. Blana din jurul glugii insa poate sa fie alba, deoarece nu este predispusa murdaririi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *