Fracuri pentru mire

Alege o ținută clasică pentru ziua nunții

La prima vedere, ai putea crede ca toată nunta se învârte în jurul miresei și că ea are de făcut cele mai importante alegeri atunci când vine vorba de ținută. Dar nici mirele nu este mai prejos, mai ales acum când sunt disponibile atât de multe variante!

De la clasicul costum negru, la redingotă și mai apoi la frac, un mire are mult mai multe opțiuni de unde să aleagă pentru evenimentul din ziua cea mare. Dintre toate acestea, fracul este cu siguranță o piesă mai deosebită și selectă care nu poate fi purtată de oricine și în orice condiții. Ceea ce îl face unic și ușor de remarcat, este în primul rând croiul. Prevăzut cu o prelungire a spatelui care se sfârșește în formă de coadă de rândunică, fracul pentru mire este o alegere care denotă stil și eleganță la cele mai înalte valori.

Pe lângă haina cu terminație deosebită, din setul de fracuri pentru mire mai fac parte câteva elemente. Cămașa, pantalonii, brâul sau vesta și cravata sau papionul sunt celelalte piese care întregesc o ținută de 5 stele. Din punct de vedere al reverului, acesta poate diferi de la frac la frac. Sunt disponibile modele de fracuri pentru mire cu un rever mai mare, perfecte pentru o siluetă mai corpolentă, dar și fracuri cu revere mai înguste pentru o construcție cu umerii înguști.

Fie că alegi fracuri pentru mire într-o singură culoare sau dorești să abordezi o combinație de bleumarin cu negru sau gri, nunta va trebui neapărat să respecte o notă clasică și elegantă pentru a te integra perfect în poveste. Pe lângă cămașa albă și brâu poți adăuga accesorii care să îți definească stilul până în cele mai mici detalii de genul unei batiste sau a unui ceas de buzunar. Chiar dacă elementul central al unei asemenea ținute este haina, nici restul nu trebuie negljat. Pantofii, papionul, cureaua și șosetele trebuie să se potrivească cu ținuta până în cele mai mici detalii și cel mai important este să păstreze aceeași notă de stil alături de outfitul miresei.

Aceste fracuri pentru mire cu siguranță nu te vor lăsa să treci neobservat și s-ar putea chiar să îi faci concurență miresei din punct de vedere al ținutei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *