Pantaloni cu talie joasă pentru bărbați

Influențe din moda străzii

O pereche de pantaloni cu talie joasă pentru bărbați te va ajuta să compui un outfit relaxat care nu va părea că a solicitat mult efort ca să arate atât de stylish.

O pereche de pantaloni cu talie joasă pentru bărbați este exemplul clar că poți alcătui ținute bune care au la bază o singură piesă cu greutate, restul putând fii piese simple, basic-uri. Ceea ce diferențiază o pereche de pantaloni cu talie joasă de pantalonii cu talie normală este nivelul la care aceștia încep. În mod normal, betelia pantalonilor se află undeva în zona șoldurilor, în acel punct în care simți că pantalonul stă bine și nu cade. În cazul celor cu talie joasă, betelia se află sub acel nivel, motiv pentru care s-ar putea să simți o anumită nesiguranță și un disconfort atunci când îi îmbraci. Tocmai pentru acest motiv, majoritatea au o betelie cu elastic în interior sau un șnur care îți permite să ajustezi pantalonii până în punctul în care simți că s-au așezat bine pe corp.

În ceea ce privește țesătura și materialul din care pantalonii cu talie joasă pentru bărbați sunt confecționați, aceasta poate fi de orice natură. De la bumbac la stofă și denim, se găsesc pantaloni cu talie joasă pentru bărbați în orice variantă. Atunci când asortezi o asemenea piesă este foarte important nu atât de mult stilul piesei cât dimensiunile aceleia. Nimeni nu își dorește să poarte o ținută în care tricoul sau cămașa sunt mai scurte decât pantalonii și îți lasă zona stomacului la vedere. Această situație poate fi evitată dacă alegi și combini piesele potrivite!

În funcție de înălțime, recomandăm purtarea de pantaloni cu talie joasă pentru bărbați doar dacă ai o statură medie spre înaltă. Pentru persoanele mici de statură, o astfel de piesă nu va face altceva decât să evidențieze și mai mult acest aspect. Alege croiuri drepte sau chiar skinny pentru că acestea au rolul de a înălța și de a crea un efect de alungire.

O pereche de pantaloni cu talie joasă pentru bărbați constituie o adiție foarte stylish în garderoba ta pentru că nu este atât de populară pe cât ar merita să fie, iar atunci când o porți, cu siguranță te vei simți în centrul atenției!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *