Rochie mini asimetrică

Detaliile sunt cele care fac diferența

Rochia mini a fost și va rămâne o pisă de bază în garderoba oricărei femei care se respectă. Însă pe parcursul anilor apar diferite elemente care se adaugă pentru a oferi un plus de stil și pentru a aduce un aer de noutate.

Elementul de noutate propus în sezonul acesta sunt asimetriile și volumele neregulate. Adăugate cu stil și în mod corect, acestea pot să creeze diferite iluzii atât de mărire cât și de micșorare, în funcție de nevoile fiecărui corp și siluete în parte.

Cel mai popular model de rochie mini asimetrică este fără îndoială cel scurt în față și mai lung în spate, acesta fiind întâlnit atât la rochiile scurte, cât și la cele de lungime medie sau maxi. Atuul cel mai important al unei astfel de rochii mini este că îți alungește picioarele și te face să pari mai înaltă. Fie că alegi să o porți la o ieșire cu prietenele în oraș, la o cină romantică sau chiar la job, un astfel de model este foarte versatil și ușor de purtat.

Pentru un look contemporan inspirat din moda street style îți propunem o rochie cu asimetrii în partea din față. Fie că este vorba de volane inegale sau de colțuri mai lungi ale rochiei, acestea îi oferă un aer relaxat și foarte casual. Poți adăuga diferite elemente, cum ar fi curele, eșarfe sau o pereche de încălțăminte sport pentru a da iluzia că ai compus ținuta pe ultima sută de metri, dar totuși ți-a ieșit un rezultat atât de bun! Un rucsac sau o geantă de mari dimensiuni se potrivesc de minune cu restul outfitului!

 

Rochiile tip cămașă cu acel guler și manșete specifice sunt la mare căutare sezonul acesta. Un element de noutate adăugat lor ar fii chiar aceste simetrii care le reinventează și le fac să fie foarte stylish.

Fie că îți plac culorile simple și printurile clasice, sau le preferi pe cele îndrăznețe și ieșite din comun, o rochie mini asimetrică te va face să atragi atenția asupra ta. Alege încălțămintea și accesoriile potrivite și în câteva clipe ai compus o ținută completă pentru vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *