Rochii midi florale

Apariţii diafane pentru o vară cu stil

Odată cu apariţia pantalonilor scurţi din denim şi a salopetelor, foarte practice, de asemenea, din comoditate tot mai multe femei au uitat să abordeze un stil feminin,  lăsând la o parte rochiile midi, adevărate piese statement, fermecătoare, reminiscente ale anilor ’50- ’70.

Este adevărat că foarte multe femei trăiesc cu ideea că o rochie midi are o lungime greu de gestionat, că le scurtează picioarele şi că le fac să pară mai îndesate, însă soluţii există pentru orice. Aşadar, de-a lungul timpului au apărut o mulţime de modalităţi prin care, purtând o rochie midi, silueta ta îşi păstreze proporţiile.

Trebuie doar să fii suficient de curajoasă să abordezi acest stil. Spre exemplu, rochiile voluminoase cu tulle, cu straturi de material sau cu drapaje interesante sunt uşor de purtat şi pot avantaja orice siluetă. Acestea au un aer modern şi arată decent atât purtate cu pantofi cu tocuri cât şi cu espadrile.

Şi pentru că tot este vara, de ce să nu optezi pentru rochii midi florale. Sunt feminine, şi îţi vor da un aer graţios.

Vara aceasta este una a contrastelor, în care nuanţele diafane coexistă armonios cu cele metalizate puternice. Vedem peste tot articole vestimentare şi accesorii cu accente metalice, însă, cu siguranţă nu te-ai gândit până acum să porţi o rochie argintie cu imprimeu floral. Desigur, aceasta este ideală mai ales pentru persoanele nonconformiste.

De asemenea, vara aceasta poţi crea un adevărat cocktail colorat asociind o rochie midi cu imprimeu floral cu o pereche de sandale în tonuri de metal. Mai poţi apela şi la accente de bronz, pe un fond flower power delicat, nude, pentru un sezon delicios.

Mai poţi combina rochia midi cu imprimeu floral cu sneakerși şi alte piese cu o tentă masculină, sporty-casual. Tocmai acest contrast al ţinutei – feminin şi masculin – va da naştere unui look răvășitor.

Purtant o rochie midi cu imprimeu floral te vei transforma instananeu nu doar într-o apariţie sensibilă,diafană, dar şi într-una perfect ancorată în trenduri, având în vedere că anul acesta printul floral este în mare vogă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *