Rochii prinse după gât mulate

De cele mai multe ori, o rochie mulată poate fii mult mai provocatoare și mai senzuală decât una scurtă și transparentă. Citește în continuare și alege modelul tău preferat.

Pentru un look casual și relaxat de vară, o rochie mulată prinsă după gât este alegerea perfectă. O astfel de rochie îți va pune în evidență nu doar zona umerilor și a gâtului ci întreaga siluetă prin faptul că urmează linia corpului și a formelor tale. Dacă te temi totuși să te expui atât de mult, alege o culoare închisă care are rolul de a ascunde imperfecțiunile și de a-ți alungi silueta. Un material din țesături naturale și care îți lasă pielea să respire este alegerea cea mai potrivită pentru o zi călduroasă de vară.

Din multitudinea de rochii prinse după gât mulate îți propunem un model într-adevăr sexi și provocator. Potrivit atât pentru o ieșire în club cu prietenii, cât și pentru o petrecere pe malul piscinei într-o noapte călduroasă de vară, un model de rochie scurtă cu elemente și detalii care lasă pielea la vedere, te va face să fii în centrul atenției. Cele mai de dorit modele sunt acelea în care te poți mișca în voie și care par că au fost făcute exact pentru tine.

Este extrem de important să alegi mărimea potrivită, astfel încât rochia să se așeze perfect pe tine și să te simți atrăgătoare. Există riscul de a face cute inestetice sau de a fii nevoită să o aranjezi tot la al doilea pas dacă mărimea pe care o porți nu este bună.

O rochie mulată prinsă după gât poate întruni mai multe elemente care puse împreună să rezulte într-un efect incredibil. Fie că vorbim de franjuri, volane sau decupaje provocatoare, acestea vor duce ținuta la următorul nivel. Poți fii totuși în extrema cealaltă și să alegi un model extrem de simplu, dar care tocmai prin această simplitate va fii unic și deosebit. La un astfel de model, alege să accesorizezi cu elemente statement care vor ridica valoarea și stilul ținutei tale.

Cel mai important lucru atunci cânt porți o rochie mulată este să fii încrezătoare în tine pentru că lucrul acesta se va vedea mai mult decât îți poți imagina și nimic nu este mai grozav decât o combinație dintr-un outfit extraordinar și o atitudine pe măsură!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *