Alegerea rochiei de Crăciun

Rochia perfectă pentru un Crăciun magic

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi aşa că este cazul să te gândeşti deja ce ţinută specială vei purta la petrecerea de Crăciun. Indiferent de locaţia în care vei petrece Crăciunul:  în familie, cu prietenii sau cu iubitul la un restaurant trebuie să fii o apariţie de neuitat.

Iata cateva sugestii pentru alegerea unor rochii de Crăciun:

Crăciunul petrecut acasă

În acest caz, este vorba despre o seară liniştită petrecută alături de familie. Trebuie neapărat să optezi pentru o rochie frumoasă, simplă şi comodă care să îţi ofere libertatea de mişcare. Rochiile tricotate reprezintă cea mai bună alegerea, în plus exista foarte multe modele de rochii tricotate cu care vei putea atrage complimentele celor din jur. Dacă vrei să amplifici spiritul sărbătorilor te poţi îmbrăca într-un costum de crăciuniţă pentru a-l aştepta pe Moş Crăciun.

Crăciunul petrecut cu iubitul

Dacă ai o fire romantică atunci cel mai bine ar fi să optezi pentru o rochie cu detalii vaporoase precum  volane, funde şi alege nuanţe specifice sărbătorilor de iarnă precum: alb, verde, albastru sau roşu. Dacă îţi plac ţinutele cochete optează pentru o rochie roşie din dantelă, o pereche de pantofi nude cu vârf ascuţit şi toc înalt, şi completează ţinuta cu un ruj roşu şi o coafură cu onduleuri mari – cu acest outfit cu influenţe retro vei obţine un look cu adevărat senzual şi feminin cu care îţi vei impresiona iubitul

Crăciunul petrecut  în club

Dacă urmează să petreci crăciunul cu prietenii în club poţi opta pentru rochii ceva mai îndrăzneţe. Spre exemplu, rochiile tip furou sunt o declaraţie de stil extrem de îndrăzneaţă, potrivită femeilor cărora le place să fie în centrul atenţiei. Alege o o tinuta de petrecerea de Craciun formata dintr-o rochie tip furou în nuanţe de burgundy, pe care să o asortezi cu nişte cizme peste genunchi în aceeaşi nuanţă. Optează pentru o coafură natuala, nu prea studiată şi poarta peste rochie o vestă din blană.

Înainte de a-ţi alege rochia de Crăciun ţine cont de câteva sfaturi utile:

  • Ţine cont de petrecerea la care mergi
  • Nu te supraîncarca – nu purta accesorii supradimensionate şi nu purta un make-up strident
  • Nu purta piese vestimentare care nu ţi se potrivesc
  • Renunţa la ideile preconcepute potrivit cărora crăciunul este sărbătoarea destinată cu predilecţie ţinutelor cu reni şi a filmelor vizionate alături de familie.

Indiferent de modul în care alegi să îţi petreci crăciunul trebuie ca rochia pe care o vei purta să te transforme într-o apariţie de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *