Rochii de Revelion lungi

Modele clasice de rochii lungi pentru noaptea dintre ani

Revelionul reprezintă o ocazie specială pentru majoritatea femeilor, fiind scuza perfectă pentru a te răsfăţa puţin şi a arăta spectaculos în noaptea dintre ani.

Cu toate astea, alegerea ţinutei pentru Revelion poate fi o adevărată provocare. Şi cum nu, când la fiecare pas există magazine cu o ofertă atât de variată de rochii pentru Revelion?

În cazul în care alegi să petreci Revelionul într-un restaurant sofisticat atunci rochia lungă este cea mai potrivită alegere. Rochiile lungi sunt o tendinţă care nu va muri niciodată. În plus, acestea ne fac mai feminine şi mai încrezătoare în propriile forţe.

Te întrebai care sunt cele mai potrivire rochii de Revelion lungi?

O rochie lungă neagră te va ajuta să ieşi din anonimat şi să te transformi într-o adevărată regină a petrecerii. Negrul redefineşte silueta şi conferă elegantă şi stil. Deoarece rochia lungă neagră este preţioasă prin definiţie, ai nevoie de prea puţine accesorii pentru a completa ţinuta. Fii întotdeauna atentă ce pantofi alegi, deoarece în cazul în care aceştia nu sunt aleşi corect pot distruge întreaga ţinută. Poarta neapărat pantofi cu toc înalt şi bijuterii subtile, dar foarte rafinate.

Rochia roşie lungă poate fi seducătoare şi sofisticată. Poţi alege, de asemenea, rochii în nuanţe de marsala sau burgundy şi le poţi combina cu accesorii în tonuri nude sau negre. Combinaţia de roşu cu auriu este cea mai potrivită pentru o ţinută de seară încântătoare.

Auriul este încă pe val, ba chiar se poartă mai mult ca niciodată. Ai grijă să accesorizezi cu gust ţinuta. Nu alege accesorii în aceeaşi nuanţă cu rochia sau în nuanţe metalice. Poţi chiar să nu porţi accesorii deloc, ci mai degraba un machiaj în ton cu ţinuta. În orice caz vei atrage toate privirile cu o rochie lungă aurie.

Poţi opta, de asemenea pentru o tinuta de Revelion formata dintr-o rochie lungă în tonuri liniştitoare de albastru. Albastrul arată spectaculos cu nuanţe contrastante precum roz, mov sau verde, însă atâta timp cât acestea sunt dozate corect.

Rochiile pentru Revelion trebuie să denote elegantă şi  să fie surprinzătoare. Ţine cont de stilul personal, de modelele şi de culorile care te avantajează şi fii încrezătoare în ţinută pe care o porţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *