Bluze din dantelă brodată

Adaugă un plus de feminitate ținutelor!

Dantela este unul dintre cele mai diafane și feminine materiale care va îndulci orice ținută, indiferent de restul pieselor.

Broderiile sunt la mare căutare sezonul acesta, motiv pentru care trebuie să le încerci și tu iar cele mai populare dintre ele se găsesc pe bluzele din dantelă brodată. Majoritatea modelelor de acest fel au anumite detalii și porțiuni din dantelă brodată aplicate pe suprafața unei piese, care o fac mult mai delicată și feminină.

Fie că vorbim de broderii abstracte, motive etnice sau florale, broderiile înfrumusețează întotdeauna o piesă. Ce face o bluză din dantelă brodată și mai versatilă este faptul că poate fi purtată și împreună cu fuste și cu pantaloni și că o poți alătura unui cardigan sau trenci.

O bluză din dantelă brodată va fi întotdeauna în centrul ținutelor tale, de aceea este indicat să păstrezi celelalte elemente la un nivel mediu pentru a nu pica în extrema unui outfit nereușit. Chiar și cea mai uzată și mai banală pereche de jeanși va prinde viață atunci când o vei pune alături de o bluză de felul acesta. O pereche de balerini și o geantă de dimensiune medie sunt accesoriile perfecte pentru un outfit de primăvară care vor integra perfect bluza din dantelă brodată.

Un alt model foarte popular de bluze din dantela brodată este cel care are mici inserții de acest fel și care se găsește în combinație cu alte materiale. Este cunoscut faptul că dantela este transparentă, motiv pentru care bluza va avea o căptușeală incorporată sau vei fi nevoită să o porți cu ceva pe dedesubt. Indiferent de variantă, un model de bluză cu detalii de acest gen va atrage toată atenția în zona aceea, iar acela va fi punctul central al ținutei. O mărime bine aleasă ți se va potrivi ca o mănușă și chiar dacă nu ai mai încercat acest stil până acuma, te sfătuim să îi acorzi cel puțin o șansă după care te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Dantela brodată are ceva anume care îndulcește orice ținută, iar pentru zilele însorite de primăvară și vară, o bluză cu astfel de accente este cea mai potrivită alegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *