Cu ce se poartă cămaşa lungă

Reguli de bun gust

Cămaşa lungă este la modă de ceva timp, aşa că sezonul acesta te poţi lăsa ghidată de ideile trendsetterilor şi poţi alege aceasta cămaşă ori de câte ori vrei să îţi diversifici şi mai mult garderoba sau dacă vrei să eviţi monotonia din ţinutele pe care le porţi zilnic.

Cămaşa lungă este ideală pentru sezonul cald, deoarece poate fi purtată atât cu dresuri cât şi fără, este confortabilă şi poate fi integrată în ţinute: casual, casual-chic, urban, de birou, elegante. Este una dintre cele mai versatile piese pe care le poţi avea în garderoba şi pe lângă asta îţi poate da şi un aer foarte feminin.

Ţinute diverse

Abordează cămaşa lungă în ţinută de zi! Poart-o cu o pereche de blugi skinny, pantaloni mulati din piele, culottes sau chiar şi cu dresuri şi sneakerși -elementul care va da o notă relaxată întregului ansamblu.

La birou poţi opta pentru o cămaşă lungă albă, pe care să o asortezi cu nişte pantaloni de costum ţigaretă şi nişte pantofi oxford. De asemenea, o mai poţi purta şi cu pantaloni evazaţi, însă adaugă neapărat o pereche de încălţăminte cu toc.

Cămaşa lungă poate fi o piesă potrivită chiar şi pentru un concert. Poartă cămaşa într-o ţinută în care să reinterpretezi stilul retro şi optează pentru tonuri de kaki sau imprimeuri florale şi poart-o cu pantaloni evazaţi şi sandale cu platforma bătută cu ţinte sau botine înalte. Chiar şi cu sneakersi dacă aşa te simţi mai comod.

În ţinuta de seară, poţi purta cămaşa lungă împreună cu o fustă midi din piele, însă bagă cămaşa în partea din faţă a fustei. Adăugă ţinutei nişte pantofi stiletto sau sandale cu platformă şi nu uita de accesorii: un colier opulent, nişte cercei de mari dimesiuni, un clutch în tendinţe.

Dacă preferi stilul urban, atunci poţi purta cămaşa lungă cu nişte pantaloni mai largi şi o bentiţă pe cap. Asortează ţinutei nişte ochelari rotunzi pentru o notă retro şi un ruj roşu pe buze.

Asemenea cămăşilor din denim sau în carouri, cămaşa lungă este în mare vogă în acest sezon. Poţi apela la ea atunci când simţi că nu ai prea multă inspiraţie şi timp prea mult de petrecut în faţa oglinzii.

Ai purta o asemenea cămaşa? Sau dacă o ai deja în garderoba, cum alegi să o asortezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *