Cate ceva pentru vreme friguroasa de afara

Am fost delectati in ultimele doua saptamani cu o vreme mai mult decat placuta, motiv pentru care am uitat sa mai scoatem din dulap jacheta sau paltonul, cum o faceam de obicei in luna noiembrie, mergand lejer doar intr-o bluza simpla sau un cardigan peste tricou, fiind mai mult decat suficiente pentru cele 14-18 grade cat au fost constant in termometre. In ultimele trei zile insa am avut parte de o vreme mai putin prielnica, motiv pentru care cred ca e timpul sa ne uitam la ce avem in dulapuri pentru a face un mic upgrade pentru vremea rece de afara.

Iar daca nu aveti nimic satisfacator, o sa las si niste linkuri cu modele de imbracaminte ca jackete, paltoane sau pluvoere potrivite pentru vremea mai racoroasa si vantul de afara. Cel putin aici in Timisoara asa este vremea, iar din ceea ce am auzit la radio, nici pe la Bucuresti, Sibiu sau Cluj n-ar fi vremea mai buna.

Revenim putin la haine si in acest articol vom merge in doua directii legat de tipurile de haine pe care le putem alege acum.

  • daca sunteti o persoana mai friguroasa si simtiti ca e mult prea frig de dimineata pana seara, atunci va recomand sa incercati combinatii de pantaloni polar cu tricou, bluza si un palton gros pe care il puteti usor jos la birou. Daca sunteti insa intr-o companie in care se cere costum, incercati un costum mai gros, dar cu o camasa subtire, pentru ca veti simti sacoul ca fiind ceva mult prea “incalzitor” pe timpul zilei
  • daca sunteti o persoana care va incalziti destul de usor, va recomand sa va imbracati pe straturi, folosind cam aceleasi combinatii de mai sus pana la bluza. Acolo puteti inlocui bluza cu pulover simplu sau unul tricotat, in functie de cum va place, acesta putand fi usor dat jos in timpul zilei daca vi se face prea cald si pus usor inapoi seara, cand deja vremea se raceste considerabil.

Cam acestea sunt sfaturile mele legate de imbracaminte la acest final de noiembrie. Se anunta si ninsori in anumite zone, asa ca in acel moment voi reveni cu un articol legat de metode de a te imbraca lejer pe timpul iernii.

imbracaminte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *