Espadrile din pânză

Must-have în garderoba de primavară-vară

Pantofii cu toc au un farmec aparte, însă cu toate acestea, de câțiva ani încoace, espadrilele din pânză au câştigat un loc bine-meritat în atenţia noastră. Sunt atât stilate, cât şi practice, iar pe perioada verii nu există pereche de încălţăminte care să se potrivească mai bine ca o pereche de espadrille din pânză.

Avantajul cel mai mare al acestora: materialul foarte uşor din care sunt realizate, care îţi permite să le porţi chiar şi atunci când temperaturile sunt insuportabile.

Pentru a purta o pereche de espadrille din pânză, ai o mulţime de variante. Acestea se potrivesc de minune atât cu articole vestimentare ultra-feminine, precum rochii sau fuste, cât şi cu pantaloni sau salopete. Aşadar, rămâne la latitudinea ta cu ce vrei să le porţi, ceea ce contează cel mai mult este să ţii cont de stilul personal.

Noi îţi propunem câteva variante de ţinute, potrivite pentru diverse stiluri vestimentare:

  1. Stilul sport. Da! Espadrilele din pânză se pot purta chiar şi int-o ţinuta sport. Alege un model într-o nuanţe neutră şi asorteaz-o cu o pereche de joggers şi cu un tricou polo. Un rucsac din piele va completa frumos aceasta ţinută.
  2. Stilul casual. Pentru stilul casual, poţi asorta espadrilele din pânză cu o pereche de blugi și cu o cămaşă în carouri. O geantă de umăr şi nişte brăţări suprapuse se vor potrivi de minune cu ţinuta ta.
  3. Stilul business. Poartă espadrilele din pânză cu pantaloni culottes şi o cămaşă albă cu o notă masculină. Pentru a adăuga o notă feminină întregului ansamblu, adaugă un colier supradimensionat sau o pereche de cercei de dimensiuni medii, într-o nuanţă aprinsă.
  4. Stilul elegant. O rochie albă din dantelă se potriveşte de minune atât stiului casual cât şi celui ultra-glam. Alege de data aceasta să o combini cu nişte espadrile albe din pânză şi cu o pălărie mov tip Fedora.

După cum vezi, este foarte simplu să incluzi espadrilele din pânză în ţinutele tale. Ceea ce ne duce cu gândul la faptul că acestea sunt indispensabile în garderoba de primavară-vară a oricărei femei stilate. Optează pentru nuanţe neutre care să se asorteze cu cât mai multe item-uri vestimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *