Costum de baie negru întreg

Clasic, ușor de asortat, super-stilat

O tendință actuală şi care va rămâne mult timp de acum înainte pe scena modei este costumul de baie negru întreg pentru femei – piesă esenţială pentru o vacanță de vis petrecută la malul mării.

Poţi purta costumul de baie negru întreg la plajă, la piscină și chiar la o ieşire de seară cu prietenii, pe post de bodysuit, sau la o petrecere de vară care are loc la piscină. Iar posibilităţile de asortare pentru această piesă superbă sunt nelimitate.

Nu uita, însă, să alegi cel mai potrivit costum de baie pentru silueta ta. Ceea ce contează cel mai mult este să te simţi feminină şi încrezătoare. Dacă ai câteva kilograme În plus alege costumul de baie negru întreg cu model clasic, iar dacă silueta ta este de invidiat, optează pentru un model cu decupaje. În orice caz, nuanţa costumului va avantaja pe oricine!

Cum să porţi costumul de baie negru întreg:

La plajă: pur și simplu adaugă o pălărie de paie mare, nişte ochelari de soare şi neapărat cremă de protecţie. Poţi completa cu un sarong pentru un aspect super-chic.

Distracție la plajă cu prietenii.: poartă peste costumul de baie un tricou alb cu imprimeu grafic şi nişte pantaloni scurţi din denim. Nu uita acasă buna dispoziţie!

Întâlnire romantică pe plajă. Pentru un look feminin în tendinţe, adaugă peste costumul de baie negru întreg nişte pantaloni evazaţi dintr-un material foarte uşor, chiar puţin transparent. Adaugă o bentiță în păr şi o geantă de mână de mici dimensiuni. Super-chic, nu?

La piscină: poartă costumul de baie negru întreg, însă adaugă un caftan cu imprimeuri florale pentru o notă glam!

Ai nevoie de o ţinută pentru o noapte petrecută la barul de pe plajă cu prietenii? Nimic mai simplu: optează pentru un costum de baie negru şi o fustă din denim. Nu uita de sandalele cu toc înalt! Este cea mai bună variantă să înlocuieşti o bluză simplă cu costumul de baie –daca o să vreţi să faceţi o baie răcoritoare în mare!

Purtarea unui costum de baie neagru este atât de simplă! Ai deja unul în garderoba ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *