Fuste de blugi cu bretele

Moda copilăriei revine

Dacă e vară, înseamnă că a venit căldura, iar dacă a venit căldura înseamnă că este momentul să scoatem din șifonier acele fuste scurte numai bune de purtat vara! Scurte sau lungi, simple sau colorate, fustele de blugi cu bretele sunt în mare vogă sezonul acesta.

Poate îți mai aduci aminte când erai mică și mama te obliga să porți acele salopete care credeai că te fac să arăți ca un băiat. Iată că a sosit momentul când vei vrea singură să porți o astfel de salopetă, dar de data aceasta reinterpretată. Îți propunem fuste de blugi cu bretele. Ceea ce face unică o astfel de piesă sunt tocmai bretelele, pentru că o fustă simplă de denim are aproape toată lumea. O ținută în care porți o fustă cu bretele îți va oferi un aer școlăresc și va lăsa impresia de fată cuminte. Însă acest lucru nu trebuie să fie tocmai așa: printr-un top sexy și o pereche de sandale cu toc vei trece automat în tabăra cealaltă de “naughty girl”.

Fusta de blugi cu bretele este ideală atât pentru sezonul cald dar și pentru perioada mai rece a anului. O pereche de dresuri mai groase și un pulover pot face diferența între o ținută de vară și una de iarnă. Fiind atât de versatilă, este foarte ușor să o integrezi în orice tip de ținută îți dorești.

Bretelele în general și fustele de blugi cu bretele în cazul nostru au un aer franțuzesc. O cămașă și o beretă purtată pe o parte nu va pune la îndoială nicio clipă abilitățile tale de a compune și a purta o ținută. Accesoriile sunt de dorit într-o astfel de situație pentru a creea o ținută completă și finisată.

De la sandale cu toc la botine și de la balerini la cizme, indiferent de stilul vestimentar pe care îl vei aborda, fusta de blugi cu bretele își găsește locul în orice look. De cele mai multe ori bretelele sunt ajustabile și îți permit să o potrivești exact acolo unde te simți bine și să o porți cu încredere. În concediu, la o plimbare sau chiar într-o zi la birou, această piesă te poate duce în orice zonă vestimentară îți dorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *