Fuste de vară cu talie înaltă

Modele de fuste pentru ţinute cu stil

Vara este în plină desfăşurare, motiv pentru care trebuie să începem să purtăm haine cât mai lejere şi desigur, colorate, ideale pentru sezonul petrecerilor la piscină şi al concediilor. Printre piesele esenţiale pe care trebuie să le avem în dulap vara aceasta se numără şi fusta de vară cu talie înaltă.

Fuste de vara cu talie înaltă sunt piese feminine şi foarte chic care te ajută să îţi sculptezi silueta, să pari mai suplă şi mai sexy. De ce? Pentru că talia înaltă subţiază şi dă impresia că ai picioare mai lungi, indiferent ce modele de fustă cu talie înaltă preferi.

Fusta din denim cu talie înaltă este potrivită chiar şi pentru sezonul estival. Este o piesă vestimentară versatilă, motiv pentru care poţi obţine o mulţime de combinații interesante cu ajutorul ei. Poartă fusta din denim cu talie înaltă cu un maieu cu bretele subţiri dintr-un material vaporos şi cu o pereche de sandale în stil minimalist pentru un look perfect pentru ieşirile în oraş în serile de vară. Sau asorteaz-o cu o cămaşă cu mâneca scurtă în carouri şi o percehe de adidaşi simpli, albi pentru un look urban foarte cool.

Fusta cu talie înaltă cu imprimeu floral. Imprimeurile florale au cucerit podiumurile şi moda stradală în ultima vreme, întrucât este imposibil să nu avem şi noi măcar un articol vestimentar cu mult-iubitul imprimeu. Deoarece fusta în sine este o declaraţie de stil şi feminitate, poart-o cu alte piese vestimentare şi cu accesorii în nuanţe nude. Sau dacă vrei să ai un look mai deosebit poartă fusta cu imprimeu floral cu un top decupat în partea de sus şi cu o pereche de sandale în nuanţe metalice. Accesorizeaza ţinuta cu nişte brăţări, de asemenea, în nuanţe metalice.

Fusta creion cu talie înaltă este preferată de multe femei. Nu ai cum să dai greş cu o asemenea fustă, şi în plus, o poţi găsi într-o multitudine de colori şi imprimeuri interesante.

Un pont pentru o ţinută de-a dreptul impecabilă: deoarece acest tip de fusta oferă iluzia că eşti mai scundă, este recomandat să o porţi cu pantofi cu toc. O poţi include cu succes atât în ţinute casual, sport, cât şi elegante, de seară.

Fustele cu talie înaltă sunt absolut cuceriotoare şi de multe ori oferă o notă mai semnificativă de stil decât fustele mini. Îmbogăţeşte-ţi și tu garderoba cu cel puţin un asemenea model de fustă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *