Combinaţii de vară cu sandale gladiator

Sandalele gladiator nu reprezintă o noutate în lumea modei, însă continuă să cucerească fashionistele de pretutindeni datorită versatilităţii lor şi mai ales datorită aspectului deosebit.

Vara anului 2017 ne aduce din nou sandalele gladiator în atenţie, de data aceasta mai sexy ca oricând. Versatile şi foarte chic, sandalele gladiator pot completa cu succes mai ales ţinutele casual.

Noi ţi-am pregătit câteva combinaţii de vară cu sandale gladiator care cu siguranţă te vor cuceri!

Chiar dacă firesc este să porţi sandalele gladiator cu o rochie lungă, fluidă, evocând stilul grecesc, nu ai niciun motiv să te opreşti aici. Acestea pot fi integrate perfect într-o varietate de ţinute de inspiraţie boho chic, cu blugi scurţi, cu caftan sau cu rochii scurte.

Poţi purta sandalele gladiator chiar şi într-o ţinută de inspiraţie smart-casual. Combină-le cu o pereche de blugi mai largi până la genunchi, cu o cămaşă de inspiraţie masculină şi cu un blazer închis la culoare. Trebuie doar să ţii cont de faptul că trebuie să alegi o pereche de sandale gladiator cu toc înalt pentru o ţinută de-a dreptul fără cusur.

Mai poţi purta sandalele gladiator şi cu o salopetă scurtă. Poţi opta pentru culori pastelate, precum roz pudrat, sau nuanţa piersicii, pe care să le asortezi unor sandale gladiator bej sau aurii sau poţi merge pe nuanţe clasice precum negrul. Poţi opta pentru o ţinută all-black, ideală pentru o ieşire în oraş cu prietenii.  O pereche de sandale gladiator negre şi o salopetă scurtă neagră vor fi perfect completate de un colier statement şi de o pălărie tip Fedora.

Vrei să obţii o combinaţie cu care să întorci toate capetele? Ce spui de o rochie scurtă, albă din dantelă şi o pereche de sandale gladiator maro? Aceasta ţinută poate fi completată de un set de brăţări aurii, şi va reuşi să îţi pună în valoare bronzul auriu perfect.

Sandalele gladiator vor arăta foarte bine şi cu o pereche de blugi foarte scurţi şi o bluză cu volane şi cu imprimeu floral, în vogă vara aceasta. Adaugă un ceas simplu, cu nuanţe de auriu şi nu uita de rujul roşu, care va da un plus de eleganță ţinutei.

Dacă nu ai încercat până acum să porţi sandalele gladiator cu siguranţă este momentul. Sunt cele mai cool şi confortabile încălţări pe timp de vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *