Parfumuri barbatesti de lux

parfum

Parfumurile barbatesti, cat si cele pentru persoanele de sex feminin reusesc sa ofere un miros placut. Astfel, lichidurile aplicate direct pe piele reusesc sa atraga persoanele de sex opus prin mirosul lor placut si prin unicitatea acestora.

Kenzo Jungle

Brandul Kenzo s-a ocupat intotdeauna in activitatiile domeniului unei lumi culturale, o lume plina de culori si frumusete cu natura drept vibrant, dar si sursa inepuizabila de inspiratie si imaginatie. Fie ca vorbim de clasicitate, contemporanitate sau vizionaritate, parfumurile de femei, cat si cele de barbati create in timp de brandul Kenzo au fost si sunt bazate pe valori ale vietii, energiei si un echilibru adanc inradacinat.

Kenzo Jungle a fost numele primului boutique Kenzo din paris. Kenzo Jungle urmareste doua teme: natura si florile care prezentate de Kenzo Jungle sunt foarte speciale si reprezinta natura vie.

Kenzo Jungle le Tigre este un parfum al brandului Kenzo si este un tip de parfum “picant oriental” lansat undeva in anul 1997. Totodata, acest parfum este facut pentru femei si este vandut in numeroase tari din lumea intreaga.

Kenzo Jungle l’Elephant a fost creat in anul 1996 si contine in combinatie diverse mirosuri: de mandarin, cardamom, chimion si cuisoare.

De asemenea, pretul unui astfel de parfum incepe de la 180-200 de lei si poate creste in functie de furnizorul care il distribuie mai departe.

Carolina herrera 212

Carolina herrera 212 VIP este atat un parfum barbatesc cat si pentru persoanele de sex feminin. In cazul barbatilor, acest parfum are un design exceptional, sticla fiind un bloc de reducere puternic care straluceste in intunericul misterios al noptii. Totusi, in cazul parfumului pentru femei, design-ul auriu si greu pare sa fie destul de sclipitor avand diverse curbe rotunde feminine. Pretul de pornire al unui astfel de parfum este de 250 de lei.

Escada magnetism

Escada magnetism este un parfum pentru femei destul de captivant si cu un miros atragator care evoca puterea atractiei. Acest tip de parfum incanta si atrage la fel ca femeia care il poarta. Parfumul este sofisticat, dulce si intens, construit din petale de trandafir si vanilie senzuala, combinatia fiind foarte perfecta, dezvaluind un miros puternic si placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *