Rochii cocktail pe care le poți purta la nunți

Ținute lejere dar sofisticate pentru nuntă

Daca a venit căldura, înseamnă că a început sezonul evenimentelor și al nunților. Pentru o femeie, cea mai mare grijă este alegerea rochiei. Dacă nu ești adepta unei rochii lungi de seară, o rochie cocktail este alegerea perfectă pentru tine!

O rochiță inspirată de garderoba lui Audrey Hepburn din anii ‘50 cu un volum amplu în partea de jos poate fii o alegere inspirată. Dacă nunta este într-un cadru romantic, de poveste, apariția ta se va integra perfect în cadru. Poți opta pentru același model de rochie, dar pentru o lungime mai scurtă dacă cea lungă nu este neaparat stilul tău. Partea de sus care lasă umerii la vedere îți oferă o notă de senzualitate.

Dacă îți dorești o rochie care să urmeze linia corpului și eventual să fie mulată pentru a-ți pune formele în evidență, o rochie roșie este mai mult decât potrivită. Lungimea până la genunchi îți pune picioarele în evidență, iar modelul cu mâneci îi oferă un aspect cuminte, dar sexy în același timp. Accesorizează rochia cu o pereche de pantofi negri cu toc și un plic prețios. O pereche de cercei sclipitori sunt accesoriul perfect care întregește întreg look-ul.

Care material poate fii mai potrivit pentru o rochie cocktail decât dantela?! Fie că alegi un model care îți îmbrățișează formele corpului sau unul fluid care îl lase să respire, rochia de dantelă este o alegere care va fii totdeauna în trend. Mai scurte, mai lungi, mai largi sau mai stâmte alege modelul care ți se potrivește cel mai bine. Accesoriile trebuie să fie dintre cele mai simple, pentru că dantela în sine este o piesă încărcată.

Evenimentul la care participi fiind o nuntă, poți opta pentru o rochie cocktail ceva mai îndrăzneață. Alege un model dintr-un material strălucitor de genul paietelor, dau poți fii și mai extravagantă și să optezi pentru o rochie cu aplicații de pietre prețioase.

Nici o ținută nu e prea îndrăzneață sau prea exagerată la o nuntă atâta timp cât nu întreci rochia miresei. Oricare model îl alegi dintre aceste rochii cocktail pe care le poți purta la nunți, alege o ținută în care să te simți comodă și care să te reprezinte! Alege să fii strălucitoare în felul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *