Rochie cu spatele decupat din dantelă

Poartă cea mai feminina rochie

Dantela a ost și continuă să fie cu succes una dintre cele mai feminine și deosebite țesături care pot transforma chiar și cel mai banal model de rochie într-o piesă cu adevărat spectaculoasă.

O rochie decupata din dantela este o rochie care poate fii purtată în atât de multe combinații și la atât de multe evenimente, încât opțiunile sunt nenumărate. La prima vedere ți s-ar putea părea ca spatele decupat transformă o astfel de rochie într-o ținută de seară, dar acest lucru nu este întotdeauna valabil. Pentru un look casual, alege o rochie midi dintr-o dantelă cu model mare și cu spatele decupat.

Dacă preferi totuși puțină susținere, există modele cu bretele foarte subțiri care se leagă după gât dar tot îți lasă spatele la vedere.Cu o rochie din dantelă colorată dar cu o căptușeală de culoarea pielii, poți da iluzia că nu porți altceva înafară de dantelă. Desigur că sunt și modele care au căptușeala în aceeași nuanță cu rochia sau într-o culoare contrastantă, în funcție de model și de stil.

O rochie foarte senzuală și impunătoare este rochia neagră. Aceste calități vor fii și mai mult scoase în evidență dacă pe lângă senzualitatea rochiei cauți și alte elemente care o vor face unică și deosebită.

Un spate gol este cu adevărat un element care duce ținuta la alt nivel și îți pune în valoare silueta. Poți alege un sutien decorativ pe care să îl porți la vedere în partea din spate sau adaugă un accesoriu special creat pentru a fii purtat pe spate.

Pentru acelea dintre voi care nu sunt adeptele extremelor stilistice, recomandăm o rochie mini din dantelă cu spatele decupat. Poți alege o culoare care nu te va lăsa să dai greș și care va fii mereu la modă indiferent de context și de ocazie.

Dacă îți dorești să porți o astfel de rochie, dar totuși nu ai deplină încredere în tine, pentru început, un mic truc pentru a acoperi o parte din pielea expusă ar fii să porți o coafură cu părul lăsat pe spate.

În felul acesta îți vei putea masca nesiguranța dar totuși vei purta o rochie spectaculoasă. Adaugă accesoriile potrivite și în felul acesta ai compus o ținută completă din doar câteva elemente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *