Rochii de naşă pentru botez

Ţinute sofisticate, pline de bun gust

Botezul unui nou-născut reprezintă un eveniment special, care de cele mai multe ori se finalizează cu o petrecere în cinstea noului membru. Pentru un astfel de eveniment este necesar să abordezi o ţinută simplă dar elegantă şi de bun gust.

În calitate de naşa este foarte important să porţi o rochie pe măsură evenimentului care să te facă să te simţi specială. De preferat sunt rochiile lungi, în culori seducătoare precum: auriu, roşu, verde sau nuanţe nude. Pentru aceasta trebuie să investesti într-o rochie de ocazie, o rochie cu lungime de cocktail (midi). Cum botezul este un eveniment de familie, calm şi emoţionant, ţinutele ar trebui să fie adaptate la această atmosferă, să fie subtile şi să reuşească să atragă atenţia doar prin decenta şi bun gust.

Avem pentru tine câteva sugestii de rochii de naşa pentru botez:

O rochie midi, albă poate fi o alegere excelentă atâta vreme cât o asortezi cu nişte accesorii viu colorate şi un blazer elegant care să completeze cromatica ţinutei. De asemenea, dacă nu vrei să distragi atenţia de la rochie, poţi opta pentru nişte accesorii în nuanţe neutre care pot oferi întregii ţinute un aspect general relaxat.  Alege o pereche de pantofi cu toc înalt care să creeze iluzia unor picioare foarte lungi.

Rochiile în culori solide precum albastrul regal sau verdele smarald pot fi purtate cu încredere la un asemenea eveniment. În general, accesoriile în nuanţe nude, auriul sau argintiul se potrivesc cromatic perfect, însă dacă eşti o persoană nonconformistă şi adori combinaţiile îndrăzneţe poţi asorta rochia albastră cu o pereche de pantofi mov care cu siguranţă va stârni admiraţia tuturor invitaţilor. Rochia verde va merge de minune cu nuanţele neutre precum ivoarul. Pentru un aspect rafinat şi feminin poţi apela la o eşarfă diafană, aşezată pe umeri.

Deoarece avem de-a face cu un eveniment fericit, rochia neagră poate nu este neapărat cea mai inspirată alegere, însă dacă vrei neapărat să o porţi, încearcă să optezi pentru o rochie cu fusta din tulle, accesorizata cu o pereche de sandale fine în nuanţe puternice, cum este albastrul.  Vei crea o imagine sofisticată şi extravaganta în acelaşi timp.

Lungi sau scurte, extravagante sau clasice, rochiile alese trebuie să te pună în valoare. Poartă-le cu încredere şi cu siguranţă te vei face remarcată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *