Ținuta office elegantă

Ținute cu stil pentru o zi la birou

Stilul office poate reprezenta pentru majoritatea femeilor și bărbaților un stil destul de pretențios și incomod. Putem spune că există puține persoane cărora le place cu adevărat să poarte ținute office în fiecare zi, însa deoarece majoritatea firmelor cer un dress code adecvat este necesar să facem față cerințelor impuse.

Cu puțină creativitate putem crea ținute care să ne pună într-o lumină bună atât stilul vestimentar cât și profesionalismul.

Ținuta office elegantă pentru femei

Nu lăsa pradă banalității ținuta de birou. Știm că nu îți place să porți în fiecare zi același costum fad, lipsit de personalitate, tocmai de accea există foarte multe alternative. Cele mai potrivite piese pentru a ne înviora ținutele de birou sunt cele cu volan în talie – peplum. Au o croială elegantă, iar alese în culorile potrivite – negru, gri, bleumarin, maro – le putem purta zile în șir la birou asortate cu o pereche de pantaloni clasici. De asemenea, pentru o ținută office feminină și foarte chic optează pentru o pereche de pantaloni clasici cu dungă, într-o nuanță de maro, pe care să îi asortezi cu o cămașă neagră și o pereche de stiletto. De foarte multe ori, mai puțin înseamnă mai mult.

Foarte des eleganța este asociată greșit cu ideea de rochii sau fuste care de care mai pretențioase. Însă, la fel de bine poți avea o apariție elegantă purtând o pereche de pantaloni evazați și o cămașă neagră. Completează-ți ținuta cu accesorii nude și alege o brățară masivă, dar simplă pentru un plus de personalitate.

Ținuta office elegantă pentru bărbați

Pentru o ținută office de-a dreptul elegantă, bărbații trebuie să opteze de cele mai multe ori pentru costume de calitate realizate din lână. Ca și culori standard pentru costumul business sunt: bleumarin, gri și negru. Iar accesoriile: cravata, ceasul și pantofii trebuie să fie simple, niciodată în culori stridente, ci în același ton cu restul ținutei.

Pentru o ținută business pentru barbati ceva mai relaxată, dar totuși elegantă poți opta pentru o cămașă, un pulover închis la culoare, o pereche de chinos și pantofi.

Atunci când îți alegi ținuta office trebuie să acorzi atenție oricărui detaliu. Totul trebuie să fie curat, bine călcat și nicidecum uzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *