Tenişi Nike din pânză

Cea mai bună alegere pe perioada verii

De pe catwalk în zona de street style, tenişii Nike din pânză au devenit un must-have şi cu siguranţă nu se vor demoda prea curând. Aceştia reprezintă o alternativă stilată şi confortabilă la pantofii cu toc în orice sezon.

Tenişii cu pânză sunt perfecţi mai ales în sezonul estival, deoarece sunt mult mai uşori şi nu sunt atât de călduroşi precum o pereche de tenişi clasici Nike.

Tenişii Nike din pânză se transformă într-o adevărată piesă de rezistenţă atunci când îi porţi alături de item-uri vestimentare în tendinţe precum: salopete decupate, pantaloni largi, rochia albă din dantelă, rochiţe de vară cu flori şi multe alte asemenea articole vestimentare contrastante care reuşesc să scoată tenişii în evidenţă.

Spre exemplu, poţi purta tenişii Nike din pânză cu o rochie sofisticată pentru un look nonconformist, sau chiar mai bine, alege-i pentru a complimenta un costum cu sacou. Chiar şi un look smart-casual cu o pereche de pantaloni chino şi o cămaşă in dungi cu accente masculine devine mult mai stilata atunci când adaugi o pereche de adidasi Nike din pânză într-o nuanţă superbă de alb fildeş.

De asmenea, rochia lungă de vară poate fi purtată cu succes cu o pereche de teniși din pânză. Completează o asemenea ţinută cu o jachetă scurtă din denim şi cu nişte ochelari supradimensionaţi. Iar dacă rochia ta maxi este într-o nuanţă neutră, încearcă să înveselești aceasta ţinută prin adăugarea unei perechi de tenişi Nike din pânză coloraţi. Există zeci de culori şi nuanţe diferite, alege ce-ţi place!

Chiar dacă este o ţinută basic, tenișii pot fi asortați cu o pereche de blugi mulați și nu vei da niciodată greş! Însă, pentru a nu lăsa loc plictiselii, adaugă un strop de culoare printr-un sacou colorat sau un accesoriu care va împrospăta ținuta, precum o geantă de umăr roşie.

Credeai că fustele pot fi combinate doar cu pantofi? Nimic mai fals! Acestea pot fi mixate cu absolut orice, iar dacă vrei un look cât mai confortabil şi modern, nu ezita să alegi tenişii Nike din pânză. Reguli nu există, ci doar modalități extravagante de a armoniza diferite stiluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *