Tenişi Converse pentru femei

Cum îi asortezi

Tenişii Converse reprezintă cel mai popular model de pantofi sport din ultima vreme. Nici măcar nu ne întrebăm de ce, având în vedere că majoritatea VIP-urilor și bloggerilor celebri îi poartă. Având în vedere faptul că aceştia se afla în atenţia noastră încă din anul 1917, putem spune cu încredere că nu se vor demoda niciodată.

Aceşti tenişi par să complimenteze fiecare stil vestimentar, de la punk la preppy. Modelul de tenisi Converse albi este cel mai cool și popular în ultima vreme, însă cu toate acestea pe piaţă mai putem găsi o mulţime de alte modele, de la cele multicolorate, până la cele în nuanţe pale sau culori vibrante.

Tenişii Converse sunt potriviți pentru toate vârstele și, dacă ai crezut până acum că aceştia pot fi purtați doar ocazional în timpul weekendurilor relaxate, designerii le recomandă pentru mai mult decât atât: petreceri urbane, cluburi, ţinute ultra-feminine, chiar ţinute potrivite pentru birou. Iar posibilităţile sunt nenumărate.

Dacă vrei să ai alura unei adevărata fashioniste, iată câteva moduri în care poţi purta tensii Converse.

Tenişi Converse pentru femei. Ţinute

Aceştia arată minunat cu orice tip de rochie: maxi, midi sau mini şi fuste de orice tip. Poţi alege modelul preferat, în funcție de preferințele personale: rochii A-line, asimetrice, plisate, cu imprimeuri opulente sau cât mai simple. Culoarea contează mai puțin! Cel mai important lucru este să te simţi bine în ceea ce porţi şi să transmiți celor din jur vibraţii pozitive prin atitudinea ta încrezătoare!

Pentru un aspect cool, trendy, asortează tenişii Converse cu o pereche de blugi și un o jachetă din piele. Dacă este afară foarte cald, completează ţinuta cu nişte ochelari de mari dimensiuni. Geanta de umăr este esențială – alege un model cu accente metalice – acest element va asigura succesul ţinutei tale.

Tenişii Converse arată de minune atât cu pantaloni scurți, cât și cu pantaloni lungi. Alege niște blugi rupți pentru un aspect fresh, tineresc și niște blugi simpli pentru un aspect clasic.

De asemenea, ține minte că tenişii Converse se pot purta de primăvara până toamna. Ai observat cu siguranță că cele mai tari ţinute sunt alcătuite din elemente contrastante, cum ar fi rochiile super feminine și pantofii sport! Ei bine, aplică și tu această reţetă pentru ţinutele tale!

Acestea fiind spuse, poţi purta tenişii Converse cu aproape orice, atâta timp cât ţinuta este confortabilă şi se pretează stilului tău personal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *