Treninguri din fâș – Avantaje vs dezavantaje

Este treningul din fâș o alegere bună?

Poate s-a întâmplat să auzi de multe ori că treningul din fâș poate fi de prost gust, că nu se mai poartă sau că nu arată bine. Însă lucrurile stau altfel în realitate. Treningul din fâș a fost şi el reinventat, la fel ca multe alte elemente vestimentare din industria fashion, iar astăzi, având o mulţime de modele la dispoziţie putem alege ceva care să ne placă, dar şi în care să ne simţim bine.

Însă, pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, îţi prezentăm câteva avantaje şi dezavantaje ale purtării unui trening din fâș.

Treninguri din fâș. Avantaje/dezavantaje

Avantaje

  • Spre deosebire de treningul din bumbac, acesta nu absoarbe transpiraţia, ceea ce duce la o mai rapidă evaporare a acesteia
  • Este perfect pentru sezonul mai rece, ca şi strat de exterior pentru echipamentul sportiv
  • Este disponibil într-o mulţime de nuanţe cool
  • Este impermeabil – dacă te prinde ploaia în timp ce faci jogging, iar tu porţi un trening din fâș, ai şanse foarte mari să ajungi acasă cu hainele aproape uscate.

Dezavantaje

  • Nu este cea mai bună opţiune pe perioada verii
  • În apropierea unei surse de căldură, poate lua foc foarte rapid
  • Sunetul (un fel de foşnet) pe care îl scoate treningul în momentul în care mergi poate fi deranjant

Până la urmă totul ţine de preferinţele personale, iar dacă nu îţi place nici în ruptul capului să porţi un trening din fâș, atunci nu are rost să încerci. Însă dacă nu ai o preferinţă anume poţi să încerci. Şi mai ales când afară este vreme urâtă şi ai chef de un antrenement, acesta îţi poate fi de mare ajutor. Pe lângă asta, treningul de fâș poate fi cea mai bună opţiune atunci când frigul îţi bate la uşă.

Însă ai grijă ca atunci când porţi treningul din fâș să nu obţii o imagine total neinspirată. De exemplu, nu alege pantalonii evazaţi din fâș, pentru că aceştia au fost daţi uitării şi nu se mai poartă de foarte mult timp. De asemenea, alege mărimea potrivită, nici prea larg, dar nici prea mulat.

Pentru un look la modă, poarta treningul din fâș împreună cu nişte sneakersi cu şireturi groase şi colorate şi cu o pereche de ochelari polarizaţi. Şi nu purta şapcă! Este de prost gust!

Tu ai îndrăzni să porţi un trening din fâș?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *